Workshops Kachel Lassen

 

We gaan weer van start! Las je eigen kachel en zit er warmpjes bij!

Nieuwe data! De beschikbare data voor het kachel lassen zijn gewijzigd. Zie verderop voor de nieuwe data. Er zijn nog enkele plekjes vrij.

Het ijzer smeed je als het heet is en waar doe je dat nou liever dan bij Metaal Kathedraal. Deze oude metaalfabriek is nu in gebruik als creatieve broedplaats. In de tuinen van Metaal Kathedraal ga je in de metaalwerkplaats aan de slag met het lassen van je eigen kachel.

De workshop Kachel Lassen wordt gegeven door Lodewijk Kieft en Frans van de Tempel. Zij hebben jarenlange ervaring met het bewerken van metaal. In hun metaalwerkplaats op het terrein van Metaal Kathedraal verzorgen zij dit jaar een aantal maal de workshop Kachel Lassen.

Je leert tijdens deze workshop de basisprincipes van het lassen. We starten we met het ontwerp van je kachel en het bij elkaar leggen van de benodigde materialen. Vervolgens maak je de losse delen op maat en slijp je de te lassen delen schoon. Wat rest is lassen, afwerken en de fik er in!

De workshop Kachel Lassen is geschikt voor alle niveaus en aan het einde van de dag ga je naar huis met je eigen gemaakte kachel. Zo zit je er binnenkort warmpjes bij in eigen tuin!

Per workshop kunnen maximaal 6 deelnemers deelnemen, reserveer dus op tijd een plekje om teleurstelling te voorkomen.

Je kunt op de volgende data in 2018 een workshop Kachel Lassen bij ons volgen:

  • Zondag 22 april 2018
  • Zondag 20 mei 2018
  • Zondag 17 juni 2018

De kosten voor een workshop bedragen €230,00 euro per persoon. Dit is inclusief koffie, thee, lunch en natuurlijk je zelfgemaakte kachel.