Warme wintermarkt & Verhalenroute

 

Goede voornemens? Kom ze voeden! Tijdens onze knallende jaarafsluiter!

Maak een wandeling door Metaal Kathedraal. In de kleine, verborgen ruimtes vind je verhalenvertellers. Je trekt van “de Dome” naar Walhalla, van Hollandia naar het cafe met een klein groepje marktbezoekers. Je hoort steeds een nieuw verhaal. In de centrale ruimte “De Buyck” vind je doorlopend een kinderworkshop en op de winter kerstmarkt heerlijke kaas, heerlijke wijn, pittige jam en kaarsen die je nooit weer uit wilt blazen.

Volg een workshop fermenteren, proef wat de makers voor je hebben gemaakt. Alles geproduceerd op een manier die goed is voor de wereld en bedoeld is om donkere dagen gezellig te maken. Kleding, tassen, speelgoed en andere circulaire producten. Handgemaakt, van verrassende materialen.

En er is live muziek! Zing mee met Harmonieorkest Vleuten, de band Art & Roses, de band van de Herman Brood Academie en kom thuis vol verhalen.

De Utrechtse Beeldjutters brengen met hun visuele poezië uw vernieuwende kerstgedachten tot leven in de winterwonderen en schaduwlandschappen op de gevels van Metaal Kathedraal.

Het programma van Metaal Kathedraal wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Utrecht.

Bron foto in header: GvA, Gazet van Antwerpen