Welkom bij Metaal Kathedraal: Boletus!

 

Samenwerken aan het zelfherstellend vermogen

Sinds vorige week zijn Vince, Jan en Emre bij ons op het terrein begonnen met het klaar maken van de productie containers voor het telen van paddenstoelen. Met hun bedrijf Boletus willen de mannen voedingssupplementen gaan produceren die het menselijke immuunsysteem versterken. De eerste oogst wordt in het najaar verwacht. We zijn benieuwd!

Vince, Jan en Emre telen hun paddenstoelen op biologisch dynamische wijze. De mannen delen de visie dat deze manier van telen niet alleen het beste is voor de gezondheid van de mens, maar ook voor de wereld. En mens en wereld zijn onafscheidelijk en hebben elkaar nodig om in balans te blijven. Gezondheid en duurzaamheid zijn daarom belangrijke pijlers van het werk van Boletus.

Supplementen met zelfherstellend vermogen

Boletus gaat twee soorten paddenstoelen kweken bij Metaal Kathedraal: de Reishi en de Pruikzwam. Beide soorten staan bekend om hun immuunsysteem versterkende werking. De paddenstoelen worden uiteindelijk verwerkt tot voedingssupplement om zo bij te dragen aan het zelfherstellend vermogen van het menselijk lichaam.

Ook met ons samenwerken?

Wij heten de mannen van Boletus hartelijk welkom hier bij ons op het terrein! Op het moment zijn we ook in gesprek met een biologische bakker en een Vegan restaurant die zich mogelijk bij ons willen vestigen. Metaal Kathedraal is altijd op zoek naar ondernemers die met hun werk en visie bij willen dragen aan onze circulaire toekomst. Ben jij of ken jij ook een ondernemer, met een interessant project? Dan ontmoeten wij je graag! Neem contact met ons op