’t was Mis op Zondag – 7 april 2019

 

Een waanzinnige dag. Zonovergoten met hordes bezoekers voor de biomarkt, kindervoorstelling en de nieuwste docu Ockels Erfenis.

De docu en Wubbo’s vrouw konden precies duiden waarom Wubbo zo gedreven was om onze wereld te redden.

Een astronaut ervaart wat overleven is en dat de ruimte alles behalve heilzaam is. En om vanuit de ruimte de kwetsbare aarde te zien zie je wat wij als burgers nooit kunnen beseffen omdat we het niet hebben ervaren. Voorafgaand aan deze bijzondere docu gingen we in gesprek.

Een succesvolle bijeenkomst van heldere inzichten om het legaat van Wubbo recht aan te doen. Knappe koppen die vooruit willen in deze tijd van transitie en vanuit eenzelfde missie als Metaal Kathedraal: Hoe leven vanuit de kennis, kunde, kracht van de natuur. Hoe geven we de wereld opnieuw vorm en zetten we in op de lange termijn en het behoud van onze wereld?

Alle kennis is er om dit mogelijk te maken. Dus let’s do it!

Met uitvinder en astronaut Wubbo als inspiratiebron, Ruud Koornstra als bruggenbouwer tussen de “oude” en nieuwe toekomst, Mariëlle van Dijk vanuit biomimicry en resilient city’s gedachtegoed, Florian Wolff als verbinder van het volk en aanjager van een toekomst die toekomst heeft, Wytze Walstra als voorzitter Jonge KlimaatAgenda en Gwen Jansen als filmmaker om het woord duurzaam betekenis te geven in de huiskamers van de Nederlander.

Samen hebben we een start gemaakt. Een opmaat om een toekomst bestendige maatschappij op te bouwen. Waarbij we degene die geen recht doen aan het dierenwelzijn, onze gezondheid, en de gezondheid van onze planeet, achter ons laten. Er is geen moment te verliezen. Zoveel is duidelijk.

De podcast van “T Is Mis op Zondag met recht doen aan Wubbo’s legaat” kun je binnenkort beluisteren.

Stay tuned met Metaal Kathedraal. De biotoop van Circulair leven. De plek waar de verbeelding aan de macht is.

't is Mis op Zondag - 7 april 2019
’t is Mis op Zondag – 7 april 2019
't is Mis op Zondag - 7 april 2019
’t is Mis op Zondag – 7 april 2019