Pop-up Store KLEER

 

Vanaf 28 November sluit Kleer haar deuren bij Metaal Kathedraal. Hou ze in de gaten voor hun nieuwe locatie in het nieuwe jaar! KLEER Niet kopen, maar lenen: Jouw inloop kledingkast in Leidsche Rijn.

Heb jij ook altijd je eigen inloop kledingkast gewild? Dan is dit je kans!
Van 6 september t/m 6 december opent KLEER een pop-up kledingshop in Metaal Kathedraal.

KLEER is een lokaal initiatief wat staat voor Koop, Leen, Ruil. Het doel van KLEER is om mensen te inspireren creatiever en duurzamer om te gaan met hun kleding. Houd jij van afwisseling in je garderobe of wil je een keer een andere stijl uitproberen? Waarom zou je dan nieuwe kleding kopen als je ook mooie dingen kunt lenen?

De KLEER pop-up shop kun je zien als jouw extra kledingkast: je leent het item dat jij op dat moment wil dragen. 

KLEER werkt als volgt

KOOP: Bij KLEER kun je tweedehands en vintage kleding kopen. Je kunt ook je eigen gedragen merkkleding in consignatie inbrengen bij KLEER. Als wij jouw kleding kunnen verkopen of uitlenen dan ontvang je van ons 50% van de verkoopprijs. Als je bijvoorbeeld een merkbroek inbrengt die we voor 50 euro verkoopprijs in de winkel hangen en hij wordt verkocht of uitgeleend, dan ontvang jij 25 euro van ons. Kleding die niet verkocht of uitgeleend wordt, krijg je aan het einde van de pop-up periode van ons terug. 

LEEN: Naast kopen kun je bij ons kleding lenen voor een percentage van de verkoopprijs – je hebt daarbij in eerste instantie keuze uit een rek met vintage en andere pareltjes. Daarnaast willen we zoveel mogelijk ruimte bieden voor ‘in consignatie’: hoe meer mensen van onze service gebruik maken, hoe wisselender en aantrekkelijker het assortiment in de winkel! 
Bouw met ons mee om de mooiste inloopkast van Leidsche Rijn te worden!

RUIL: KLEER zal op termijn kleding swaps gaan organiseren waarbij mensen hun kleding kunnen ruilen. Tijdens die events zal er ook ruimte zijn voor het ruilen van kinderkleding, herenkleding en fast fashion merken zoals H&M en Zara. 

Open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 – 17.00 en op TisMis op zondag tot december 2020.