Metaal Kathedraal decor voor “Sense 8” – vanaf 5 mei op Netflix

 

Afgelopen zomer was Metaal Kathedraal het decor voor “Sense8”; science-fictionserie van formaat van de makers van onder andere The Matrix.

Sense8

De Netflix Original Sense8 werd speciaal voor Netflix geproduceerd door Lana Wachowski en Andy Wachowski, makers van The Matrix.

In de serie worden acht karakters gevolgd, sensates. Zij leven verspreid over de wereld en hebben zo op het eerste gezicht weinig met elkaar gemeen. Totdat er een schot wordt gelost en zij allen exact hetzelfde visioen hebben. Er lijkt een onzichtbare band te zijn tussen de acht hoofdpersonen die zich gaandeweg het eerste seizoen versterkt. Zowel de karakters als de kijker worden meegenomen in een wereld van het onmogelijke.
De acht sensates kunnen elkaar op bepaalde momenten zien, horen, ruiken, voelen, met elkaar praten en zelfs in elkaars wereld stappen. Met ieder hun eigen specifieke kwaliteiten versterken en helpen ze elkaar tijdens dit bijzondere avontuur.

Seizoen 2 & Metaal Kathedraal

Na lovende kritieken kon een tweede deel van de serie niet uitblijven. Dat dit deel er kwam wisten wij stiekem natuurlijk al, maar nu mogen we het ook hardop roepen:
Seizoen 2 gaat vanaf 5 mei van start op Netflix!

De opnames van deze ontzettend gave productie vinden overal ter wereld plaats en afgelopen zomer is een deel opgenomen bij ons in Metaal Kathedraal.
Hoeveel Metaal Kathedraal uiteindelijk te zien is op de beelden is ons ook nog onbekend. Des te meer reden om vanaf a.s. vrijdag 5 mei te kijken.
We zijn in elk geval al wel gespot in de trailer…

Seizoen 1 nog niet gezien? Snel doen dan!

Trailer

Netflix Original Serie Sense8
Seizoen 2 vanaf vrijdag 5 mei op Netflix
IMDB-score 8,3