Uitverkocht! Buurtdiner

 

Update 9 oktober 14:00 uur: Het Buurtdiner is uitverkocht, alle plekjes aan tafel zijn gereserveerd. Dat wordt smullen; bom appetit!

Reserveer nu voor het Buurtdiner aanstaande zondag 9 oktober in Metaal Kathedraal! 

Deze editie van het buurtdiner wordt een hele speciale! Niet alleen Stichting Muziek in de Meern is te gast voor een mini concert; ook hangen er acrobaten aan de oude fabriekskranen in De Buyck! Het complete programma is hieronder te vinden.

Voor slechts €15,- (exclusief drankjes) schrijf je al aan bij dit driegangendiner. Vol = vol. Reserveer nu jouw plekje aan tafel via:

https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/buurtdiner-09-10-2016

 

Programma

Het programma tijdens het Buurtdiner is flink gevuld! U zult kunnen genieten en proeven van het eten bereid door Rianne de Beer, adembenemend kunnen kijken naar acrobaten, luisteren naar verschillende stijlen muziek en een zeeman vragen naar zijn stoere zeemansverhalen. Benieuwd? Lees hieronder kort de biografieën van de optredende artiesten.

Rianne de Beer – Kok
Rianne heeft jaren als scheepskok de wereld over gevaren en de bemanning in leven weten te houden met stevige stoven en nachtbrood. Met wind, spierbundels en krachtvoer haalt het schip Tres Hombres rum en chocola uit het Caribische gebied. Eenmaal aan wal heeft zij haar kookkunsten als chef geleerd te verfijnen in het prachtige lichtschip/gastro-pup Vessel 11 te Rotterdam. Tegenwoordig woont Rianne in een kasteel met acrobaten waar ze voor iedereen taarten bakt en regelmatig restaurant draait voor de hele buurt en daar omheen. Voor dit buurtdiner zal ze een mooie herfst maaltijd met zilte zorg en liefde bereiden. 

Muziek in de Meern – Klassieke muziek
Een gezelschap van uitvoerende musici met ruime ervaring in de grote Nederlandse orkesten en ensembles. Met een kern van fluit, viool, cello en clavecimbel presenteren ze samen met collega musici afwisselende programma’s. Deze zondag zullen ze een mini concert verzorgen op clavecimbel en fluit.

Jakob Jacobssen – Circusartiest medium touw
Met zijn onwaarschijnlijk lange ledematen verteld Jakob middels zijn optreden een bijzonder verhaal. Dit jonge circustalent uit Zweden zoekt de sfeer op in een wereld waar melancholie en poëzie elkaar te dans vragen.

Paula Alva – Circusartiest Medium Aerial Silk
Deze Braziliaanse schone valt direct op door haar artistieke toets en eigenzinnigheid. Met indrukwekkend kracht en lenigheid betoverd zij het publiek dat niets anders kan doen dan ademloos naar dit wonderbaarlijke fenomeen te aanschouwen.

Katia Truijen – Singer / Songwriter
Katía’s music sounds like walking through the city, without knowing exactly where you are going. The songs might take you to a public square, an abandoned alley, her house or a hidden garden. Along the way you might run into familiar strangers, sweet ingredients, pink skies, old trees and sore feet.

Erik Rauws – Zeeman
Erik beleeft als zeeman vele avonturen die zijn terug te proeven in de rum en chocola van Tres Hombres. Op deze avond kunt u Erik de kleren van het lijf vragen naar alle stoere zeemansverhalen onder het genot van zijn zelf verscheepte lading goederen.

 

In het kort

Datum: Zondag 9 oktober

Aanvang: 19:00 uur

Drie gangen diner voor €15,- (exclusief drankjes)