Maureen te gast bij Studentenconferentie HKU

 

Donderdag 7 januari vindt er bij de HKU een conferentie plaats waarbij de toekomst van de HKU centraal staat. Deze dag is gevuld met brainstormsessies, discussies en workshops vóór en dóór studenten.

Een van de activiteiten is een speciale ‘College Tour’-sessie over het bouwen van een HKU Community. De presentatie van de sessie wordt verzorgt door Aldith Hunkar, bekend van o.a. het NOS Jeugdjournaal en NOS Journaal.

Voor deze sessie is ook Maureen Baas (initiatiefnemer van Metaal Kathedraal) uitgenodigd. Zij zal plaatsnemen op het podium en  samen met Wouter den Hond (van Pieces of Tomorrow) deel uitmaken van het expertpanel.

In de zaal is ruimte voor 150 studenten om mee te praten over de vraag ‘Hoe kunnen wij als studenten bouwen aan een HKU community?’. Er zijn al vele initiatieven in werking en een aantal in concept. Voorbeelden hiervan zijn HKU café, HKU feesten, HKU festival en HKU valuta. Panel, publiek en ervaringsdeskundigen gaan met elkaar in debat. Dat belooft een inspirerende sessie te worden!

De sessie vindt plaats van 15.15-16.15 uur in de zaal “Polar” in Media Plaza in Jaarbeurs Utrecht.