De kunst van het regeneratief samenleven

 

Voor u ligt De Kunst van het regeneratief samenleven! Vers van de pers!

Deze next level is ontstaan in 10 jaar tijd van noeste arbeid vanuit ons onafhankelijk cultureel en ecologische platform in het hart van Nederland. In 2021 zijn wij verenigd als:

Ecologische Sociëteit Nederland! Een beweging diep geworteld en ontstaan in Metaal Kathedraal. Een actief netwerk van kunstenaars, experts en leken dat steeds groter groeit! Samen in de praktijk bouwen we aan het breed deelbaar maken van kennis voor het realiseren van een regeneratieve samenleving.

Een wat? Een samenleving met drinkbare rivieren, schone luchten en een vruchtbare aarde. Een planeet met mensen die werken vanuit en met ons zelfherstellend en helend vermogen.

Kan dat? Een gezonde wereld bouwen is geen kunst.
Het is een keuze!
Een keuze die wij al gemaakt hebben. Ons netwerk heeft de kennis en expertise om direct aan de slag te gaan. Bent u er klaar voor?

Hoe dan? Bouw mee aan ons regeneratieve gezondheids- en kenniscentrum. Een werkplek van en voor de jongste generaties. Bouw mee aan onze labs die fungeren als leer en werkplekken voor alle leeftijden. De pilaren voor een regeneratieve samenleving die werken vanuit de kennis van: Water, Energie, Schimmels, Geluid en Trilling, Voedsel en Biomimicry.

Waarom dan? Het leven is ons gegeven! Daarom bouwen wij graag met uw hulp en jongeren, bedrijven, kunstenaars & experts aan een gezonde en vitale samenleving. We realiseren interactieve en participatieve leerprogramma’s om iedereen deelgenoot te maken van de weldaad waarin en waarvan we leven.

Samen bieden we een laagdrempelig kennisplatform met hoogwaardige expertise om de regeneratieve beweging te versterken en om u te laten schijnen, en uw expertise breed deelbaar te maken. Doet u mee?