Inkopen met IMPACT: zo kan het in Utrecht.

 

Een vermelding van Metaal Kathedraal in deze publicatie over sociaal en duurzaam inkoopadvies bij organisaties en bedrijven in Utrecht: goed nieuws!

Utrecht4GlobalGoals en Buy Social ondersteunen de gemeente Utrecht bij het inrichten van haar plannen voor een duurzame, gezonde en rechtvaardige stadsontwikkeling in lijn met haar ambitie als ‘global goals en fairtrade gemeente’ en ondertekenaar van de ‘green deal circulair inkopen. Ze brengen nu een online publicatie uit voor sociaal en duurzaam vergaderen, trainen, catering en andere inkoop. En Metaal Kathedraal staat er ook in!

Mooi dat de Gemeente Utrecht aandacht heeft voor haar duurzame en sociale ontwikkeling en de rol die inkoop daarbij speelt. Inkoop is natuurlijk niet alleen je catering of cadeau, maar ook je vergaderlocatie! Bij Metaal Kathedraal bieden we deze locatie met oog voor onze lokale leefomgeving en met betrokkenheid van onze buurt. Kom maar eens kijken. Niet alleen juist nu; maar omdat het altijd normaal is om sociaal en duurzaam door het leven te gaan.