Gezocht! Pop up eetcafe houder

 

Op uw bord komt de hele wereld samen. De verbeelding is aan de macht met kunstenaars en chef-koks in residence. Omdat de vleesindustrie en landbouwgif een grote destructieve impact hebben op ons bestaan en het dierenleed groot is, laten wij U vanuit de biotoop van circulair leven graag ervaren dat het ook anders kan. Zonder in te boeten op oude gewoontes van lekker vet, vlezig en zomerse BBQ’s. 

Wij zoeken koks en ondernemers die met hun gerechten niet alleen ieders smaakpupillen laten kirren van plezier, maar ook voeden vanuit de helende kracht die de natuur in zich heeft.

Metaal Kathedraal stelt deze zomer, periodiek en op korte termijn haar keuken en Stadsherberg Boelens ter beschikking voor een pop up initiatief. Van maandag tot zondag van 08.00 tot 18.00 uur voor een periode van 1 a 2 maanden.

Wil jij deze zomer heerlijkheden voorschotelen aan klanten en omwoners van Metaal Kathedraal? Ga dan met ons in gesprek.

Metaal Kathedraal is de plek waar je in aanraking komt met de kennis, kunde en kracht van de natuur. Alles staat in het teken van het zelfherstellend vermogen. Het programma, alle ambities en dus ook in het eten dat geserveerd wordt.

Wat voor jou? 
Stuur een mail en motivatie naar: hallo@metaalkathedraal.nl t.a.v. Abel Tattje

Metaal Kathedraal is het podium, ontmoetingsplek en de werkplaats voor kunst die midden in de samenleving ontwikkelt. Het grootste probleem waar onze samenleving voor staat is de klimaatcrisis. Kunst en wetenschap leveren antwoorden om die problematiek op te lossen. Wetenschappers produceren hierover de feiten en cijfers maar deze komen vooral tot leven door de kunst. De kunstenaar kan zorgen voor de verbeelding van het onvoorstelbare en geeft een ziel aan de cijfers en aan de ecologische rampen. Kunst versterkt het creërend vermogen en helpt een betere toekomst te verbeelden. Metaal Kathedraal werkt om deze redenen op het snijvlak van kunst, wetenschap en ecologie; we bouwen aan een Ecologisch Cultureel Laboratorium en Podium