Gezocht: meester en gezel genezers die praktijk willen houden

 

WIL JE MEEBOUWEN AAN DE GROEI EN BLOEI VAN EEN BIJZONDERE LEERGEMEENSCHAP? 

WIJ ZOEKEN PER DIRECT:

Heelmeesters (in spé) die het natuurlijke zelf herstellend vermogen (willen leren) kennen om mensen met een zorgvraag te ondersteunen bij het weer in balans brengen van hun fysieke, geestelijke, mentale en geestelijke heelheid. Vanuit een weten dat alles met elkaar samenhangt, dat ziekte een manifestatie is van on-balans en daarmee de uitnodiging in zich draagt om tot dieper inzicht en zelfheling te komen.

We zoeken zorgprofessionals die in tandem, als meester-gezel in de praktijk samenwerken en elkaar opleiden om het zelf herstellend vermogen, ondersteund door kennis van natuurgeneeskunde en inzicht in de kwantumrealiteit en het menselijk bewustzijn actief toe te passen en over te dragen. We zoeken ervaring dragers met diepe kennis van natuurlijke geneeskunde in brede zin: Ayurvedische geneeskunde, Germaanse geneeskunde, heelkunde op basis van licht, frequentie en geluid, water en zuurstof, kruidengeneeskunde, voedingsleer, hypnotherapie, non-dualiteit en meer.

Samen ontwikkelen we in de werkpraktijk leerprogramma’s en curriculum die via de uit te bouwen kennisbank breed deelbaar en overdraagbaar gemaakt kunnen worden met collega’s en onze medemens.

Mentorschap door heelmeesters

Aan de praktijk en het kenniscentrum zijn heelmeesters Robert Gorter, Miklos Schermer en Arthur Lemmens betrokken. Ook werken we samen met de netwerken Metaal Kathedraal, ministerie voor Zelfzorg en Artsen voor Waarheid.

Praktisch

Op korte termijn hebben we 3 praktijkruimte ter beschikking waarin 6 dagen per week een meester-gezel duo praktijk kan houden. Bezoekers van de praktijk zijn mensen die begeleiding zoeken om zichzelf te helen en daar de eigen verantwoordelijkheid ook in voelen en willen dragen. Op termijn kunnen we het aantal praktijkruimtes wellicht uitbreiden naar 5 wanneer het ons lukt het buurperceel aan te schaffen.

Nieuw systeem: Gemeenschapzorg

De vorm die we voorstaan is een eigen zorgstelsel waarbij leden van de leergemeenschap financieel bijdragen via een jaarlijks Lichtmaatschap zodat de basiskosten van de praktijk en de praktijkhouders gedekt zijn en de zorg vrij beschikbaar gesteld kan worden voor de leden van de gemeenschap.

Vanuit de 8 domeinen leren we samen binnen leergemeenschap Metaal Kathedraal weer wat gezondheid is. Op de levensboerderij telen, bereiden en conserveren we ons eigen voedsel, leren we de geneeskracht van kruiden in te zetten en zelf toe te passen, leren we ons bewustzijn te verruimen, zelfzorg actief toe te passen in ons leven en werkelijke gemeenschap terug te vinden. In onszelf, met elkaar en met de natuur.

Er zijn verschillende posities eigen te maken:

  • We zoeken een administratieve verbinder die de spin in het web is en uitreikt naar potentiële meesters en gezellen.  
  • We zoeken genezers (meesters en gezellen) die minimaal 1 dag per week praktijk willen houden op landgoed Metaal Kathedraal
  • We zoeken verzorgenden die mensen thuis kan begeleiden als verlenging van de meesters/gezellen 
  • We zoeken een specialist die de natuurapotheek wil bouwen en dragen
  • We zoeken een geneeskrachtige kruidenmeester en elixerbrouwer die de natuurapotheek gaat voeden 

Heb je interesse? Stuur je persoonlijke reactie, graag aangevuld met je werkervaring, motivatie en eventueel referenties naar: hallo@metaalkathedraal.nl t.a.v. Maureen en Iris

Iedere tweede donderdag om 10.00 uur houden we een bijeenkomst voor mensen die mee willen bouwen aan praktijk Zijn Zorg vanuit het zelfherstellend vermogen. Wil je erbij zijn? Laat het ons weten met een mailtje naar alchemist@metaalkathedraal.nl

Meer info: Metaal Kathedraal is een leergemeenschap met een diep geloof in het zelfherstellend en creërend vermogen. Gifstoffen horen voor ons niet thuis in onze samenleving. Gedragen en ontwikkeld door de gemeenschap bieden wij praktische oplossingen en inspiratie vanuit onze 8 domeinen: Ere-vieringen en Diensten, Ecologische Sociëteit Nederland, de Levensboerderij,  Kunst en kunstenaarschap, Zijn Zorg, Vrij Zijn, Leergemeenschap van 4 tot 21 jaar en het practicum gevormd door het WaterLab, het Trilling, Frequentie & LichtLab, het VoedselLab, het BiomimicryLab, het EnergieLab en het SchimmelLab. Vanuit de praktijk bouwen we een vitale leefomgeving. Bouw je mee? 

Word jij ook Deelgenoot? Word lid of doneer en draag bij aan de Heelwording! 

Zie ook steundebloei.metaalkathedraal.nl

Zoek ons ook op Telegram https://t.me/+lWuDXwGClNMzNGVk