Gezocht: Ervaren poetser

 

Gezocht: Ervaren poetser (min. 8 uur per week)

Metaal Kathedraal is op zoek naar een poetsman of poetsvrouw met de ouderwetse “hollandsche” inslag. Iemand die trots is op zijn of haar werk en zelf ook gaat glimmen van een goed gepoetste ruimte!

Het gaat om het netjes en schoon houden van onder andere een aantal appartementen, kantoor, wc’s en andere faciliteiten in de Metaal Kathedraal. De appartementen worden onder andere gebruikt door kunstenaars die zich tijdelijk huisvesten in de Metaal Kathedraal.

Werkzaamheden bestaan uit: schoonmaken van de appartementen, bedden verschonen, wassen, strijken en het schoonhouden van de algemene faciliteiten.

De werkzaamheden vinden plaats op vrijdag en maandag. De exacte tijden zijn afhankelijk van het komen en gaan van gasten. Uren kunnen tzt ook uitgebreid worden.

Wij zijn op zoek naar iemand die het schoonmaken als een vak ziet en het heerlijk vindt om schoon te maken. Iemand die goed gemutst is en voor langere tijd bij ons aan de slag wil. Vacature is daarom ook niet geschikt als tijdelijke baan of voor studenten.

De vacature is inmiddels vervuld.