Er was eens… de Explicateur!

 

Om u bij de hand te nemen en te laten landen in de wereld van Metaal Kathedraal. Waar bent u? Wie, wat Metaal Kathedraal? 

Geheel passend bij een historisch pand, gesitueerd op een magistraal landgoed, hebben alle medewerkers bij Metaal Kathedraal een bijzondere functietitel. Zo wordt het team onder andere gevormd door twee ‘landheren’, een ‘hofmaarschalk’ en een ‘opperdame’, En soms pakt de initiatiefnemer van Metaal Kathedraal, die de verantwoordelijkheid als Hemelbewaarder op zich heeft genomen, de rol van ‘Explicateur’. Dé verhalenverteller van Metaal Kathedraal. Deze neemt het publiek en bezoekers mee op een ontdekkingsreis van deze tijd en het rijke verleden. Via de historie van Metaal Kathedraal krijgt u een blik in de toekomst, waar een samenleving in samenspraak met de geniale natuur werkelijkheid kan worden. Zo wordt het menselijk handelen verteerbaar voor moeder aarde. En in plaats van leven in te korten ontstaat er dan een regeneratieve samenleving. Een wereld van overvloed en wederkerigheid. 

Maureen Baas, eigenaar Metaal Kathedraal: “Metaal Kathedraal heeft zich in 10 jaar ontwikkeld als een expertise centrum. In samenwerking met kunstenaars, wetenschappers en Social Designer voeden we anders denken vanuit de kracht van de verbeelding,  zodat we ons met het hart gaan verbinden en in alle lagen de verantwoordelijkheid nemen en de boel eens echt gaan veranderen”.

De Explicateur deelt haar verhaal tijdens locatiebezoeken, zakelijke bijeenkomsten, inspiratiesessies of rondleidingen. Benieuwd wat Metaal Kathedraal voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met hallo@metaalkathedraal.nl.