Elektrocultuur

 

DAGWORSKHOP ELEKTROCULTUUR

Laat je meenemen door Yanick van Doorne in een dagworkshop vol praktische DIY oplossingen.

Dagkaarten 150 euro incl. koffie en thee en biologische lunch van restaurant Kasvio

Ontdek en activeer onze electromagnetische aard van bestaan!

Elektrocultuur is een plantenteelt techniek waarmee je de vitaliteit van de bodem en de groei van de bomen en planten op je (agrarische) landgoed en/of in je moestuin optimaliseert door gebruik van natuurlijke elektro-magnetische velden die overal in de natuur aanwezig zijn. Resultaten op groei en vitaliteit zijn meestal zeer indrukwekkend.

Ontdek de weldaad en overvloed van elektrocultuur. Vitaliseer jouw leefomgeving voor jezelf en voor alles wat leeft. Zonnebloemen van meer dan 2 meter hoog. Bloemkolen vele maken groter dan je hoofd. En nog lekker ook. Een structurele rijke vochthuishouding voor je bodem…

Is dit een haalbare en toepasbare techniek voor jouw agrarisch bedrijf? Jouw Achtertuin en/of landgoederen? Deze herontdekte kennis uit 1745 is weer nieuw leven in geblazen dankzij het baanbrekende werk van Yannick van Doorne. Yannick is een Belgische ingenieur in landbouw- en biotechnologie.

Dus? Onze leefomgeving is elektromagnetisch?

Wat is dit en hoe activeer je dit zodanig dat zowel mens, dier en plant zich optimaal ontwikkelen? Elektrocultuur laat zien wat het resultaat is van het activeren van de natuurlijke elektrische en magnetische groeikrachten in onze leefomgeving. Hierdoor verhoog je het rendement, wordt je land vruchtbaarder, vergroot je je oogst en de kwaliteit van gewassen en is het een natuurlijke oplossingen tegen ziekten, plagen en droogte.

Bekijk ook Yannick’s website: www.elektrocultuurvandoorne.com

Wil je extra inspiratie? Kijk op wanttoknow.nl/gezondheid/de-realistische-magie-van-elektrocultuur/

Tickets / Metaal Kathedraal / 10.00 – 17.00