Eerste editie Bio Markt een groot succes

 

Na een ontzettend geslaagde eerste editie in mei, strijkt zondag 4 juni de Bio Markt opnieuw neer bij Metaal Kathedraal.

Elke eerste zondag van de maand is de Bio Markt geopend tussen 11.00 – 15.00 uur. De markt vindt plaats in de achtertuin van Metaal Kathedraal aan Rijksstraatweg 20 te Utrecht, Leidsche Rijn.

Wat een gezellige bedoening was het afgelopen zondag. Het weer was ons goed gezind, de kraamhouders in opperbest humeur en met de opening van de Stadsherberg kreeg de hele dag een feestelijk randje. Stap voor stap werkt Metaal Kathedraal toe naar een rijk gevulde markt met een duurzaam, lokaal en biologisch aanbod en breiden we de markt steeds verder uit.

Ga voor meer informatie over de aanwezige marktpartijen naar www.metaalkathedraal.nl/biomarkt.

Foto’s van de Bio Markt op zondag 7 mei zijn te bekijken via onze Facebookpagina.

Zet jezelf op aanwezig op het evenement op Facebook en blijf op de hoogte van aankomende Bio Markt op 4 juni.

Voedselpodium

Met de komst van een integraal voedselbos in toekomstige woonwijk Rijnvliet met Metaal Kathedraal als aanjager van deze ontwikkelingen te midden van Leidsche Rijn, is de achtertuin van deze oude kerk de uitgelezen plek voor een Bio Markt.

Metaal Kathedraal werkt stap voor stap toe naar een rijk gevulde markt met een duurzaam, lokaal en biologisch aanbod. De markt is tevens de plek waar delen van de programmering van Metaal Kathedraal gepresenteerd wordt.

Dit jaar werken kunstenaars met “de Kunst van de Kringloop” en nemen voedsel in de breedste zin onder de loep. Een rijke aanvulling voor bezoekers die op unieke wijze aan de hand genomen worden door kunstenaars en inzichten krijgen voorgeschoteld over voedsel en het klimaat.

Een markt met een verhaal.

Eten & drinken

Geniet van een kop koffie, een biologische lunch en ander lekkers bij Stadsherberg Boelens. Boelens is goed voor mens en natuur en elk weekend geopend van 11-22uur. Nestel je op het prachtige terras en laat je verwonderen door een betoverend landgoed gelegen aan de historische Metaal Kathedraal.

Metaal Kathedraal is een ecologische culturele broedplaats in Leidsche Rijn.

Een plek waar je elk moment een wonder kan verwachten.