De KantoorKaravaan reist naar Utrecht

 

De KantoorKaravaan reist naar Utrecht
Unieke werkervaring bij ecologische culturele broedplaats Metaal Kathedraal 

https://www.kantoorkaravaan.nl

De mobiele off-the-grid kantoorunits van de KantoorKaravaan staan in September en Oktober in Utrecht. Dit gaat gepaard met de lancering van het ZZP-café in de Metaal Kathedraal. Zo ontstaat aan de rand van Utrecht, in het aloude De Meern een combinatie van bijzondere co-working spaces en unieke vergaderplekken.

De KantoorKaravaan biedt tijdelijke werk- en vergaderplekken in een natuurlijke omgeving. De mobiele units zijn voorzien van mobiel WiFi, solar-powered verse koffie, een bureau en een comfortabele sofa. Een mooi uitzicht is bij de prijs inbegrepen. Samenmet ZZP-café in de Metaal Kathedraal kun je per heden vanaf nu terecht in een sacrale werkomgeving aan de rand van de stad. Een plek waar natuur, cultuur en technologie elkaar raken.

Of je nu als ZZP-er het drukke stadse leven even wil verruilen voor een inspirerende werkplek, of als ondernemer met personeel van een unieke werk- of vergaderervaring in een niet alledaagse setting wilt genieten: het kan allemaal. Voor groepen en bedrijven biedt de KantoorKaravaan op maat gemaakte programma’s aan, inclusief lunch, diner, een variatie aan do-it-yourself workshops en zo mogelijk ook overnachtingen. Afhankelijk van de grootte en wensen van de groep kunnen faciliteiten van de KantoorKaravaan gehuurd worden voor zakelijke meetings, brainstorm-sessies, leiderschapsprogramma’s, en meer.

De KantoorKaravaan is een initiatief van Stichting The Tipping Point. Samen met partners als Sungevity, Interface, ASN Bank en Seats2Meet biedt de KantoorKaravaan bedrijven en ZZP-ers een duurzame en natuurlijke werkomgeving.

Meer informatie?

Contact Carolien Koehorst (KantoorKaravaan):
info@kantoorkaravaan.nl / 06 4303 1488
www.kantoorkaravaan.nl
www.thetippingpoint.nu