Circular Fashion te koop

 

Duurzame ontwerpers van nu Pleun Pijnenburg & Marijke Bongers tonen hun werk in hun lab en op catwalkmomenten tijdens de biomarkt op zondag 7 juli. Laat je meenemen in hun wereld van duurzame kleding die bijdraagt aan een betere wereld.

Pleun Pijnenburg maakt en verkoopt duurzame kleding van 100% gerecyclede stoffen. Alles handgemaakt. Laat je verleiden door Pleun tot maatwerk!

Marijke Bongers van Eco textile studio geeft je handvatten hoe je je eigen kleding duurzaam kan verven en ontwerpen. Marijke verkoopt eigen werk en verfstoffen bij Metaal Kathedraal.

‘T is Mis op Zondag

Deze activiteit is onderdeel van ‘T is Mis op Zondag 7 juli! Elke 1e zondag van de maand staan de aloude kerkdeuren als vanouds wagenwijd open en ben je van harte welkom! Op deze zondagen is er telkens een afwisselend programma met muziek, film, lezingen, muziek, etc. Stadsherberg Boelens in Metaal Kathedraal is elke eerste zondag van de maand geopend van 09.30 – 17.00 uur voor een lekkere kop koffie, lunch en taart. Het programma van ‘T is Mis op Zondag bekijk je op https://www.metaalkathedraal.nl/programma

Het programma van Metaal Kathedraal wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Utrecht en Stichting DOEN.