Bio Markt Leidsche Rijn

 

De maandelijkse Bio Markt van Leidsche Rijn; elke 1e zondag van de maand is Metaal Kathedraal ’the place to be!’ Naast de Bio Markt is er een aanvullend programma met workshops voor jong en oud, muziek, en meer!

Tussen 11.00 – 16.00 uur kun je bij ons terecht voor je dagelijkse biologische boodschappen. De markt vindt plaats op het landgoed van Metaal Kathedraal aan Rijksstraatweg 20 te Utrecht, Leidsche Rijn, bij koud weer binnen in ‘De Buyck’.

Voedselpodium

Met Metaal Kathedraal als aanjager van een integraal voedselbos voor toekomstig Rijnvliet en voor een gezonde leefomgeving in samenspraak met de natuur, is de achtertuin van deze oude kerk de uitgelezen plek voor een Bio Markt. Metaal Kathedraal werkt stap voor stap toe naar een rijk gevulde markt met een duurzaam, lokaal en biologisch aanbod. De markt is tevens de plek waar delen van de programmering van Metaal Kathedraal worden gepresenteerd.

Meer info vind je op: https://www.metaalkathedraal.nl/biomarkt

Metaal Kathedraal is een ecologische culturele broedplaats, waar kunstenaars, wetenschappers en uitvinders aanjagers zijn voor een betere wereld in harmonie met de natuur.

Een plek waar je elk moment een wonder kan verwachten…