Billie Eilish: 23 februari in Metaal Kathedraal

 

Billie Eilish

Billie? Billie! Ze is met haar 17 jaar een jonkie in de muziekindustrie, maar ze gaat al jaren als een speer! Haar track ‘Bored’ werd de titelsong van de Netflix-serie 13 Reasons Why, ze heeft op dit moment 27 miljoen luisteraars per maand op Spotify en haar video’s hebben op YouTube meer dan een miljard views. Op 29 maart komt haar eerste album When we all fall asleep, where do we go? uit.

Billie staat op nummer 1 in de 3FM Live List 2019 en scoorde eerder ook al twee 3FM Megahits met ‘bury a friend’ en ‘when the party’s over’.

You should see her (in a crown)

De 3FM Exclusive met Billie Eilish vindt plaats op 23 februari in Metaal Kathedraal in Utrecht. Een héél klein groepje fans mag up close and personal genieten van een intieme live set. Dit maak je écht maar 1 keer mee in je leven! Diezelfde avond zal 3FM-dj Vera Siemons het optreden uitzenden tijdens haar programma Vera On Track op 3FM tussen 19:00 en 22:00 uur.

Hierrr met die tickets!

Tickets voor dit exclusieve optreden zijn alleen bij 3FM te winnen. Luister tussen 17 en 23 februari naar 3FM en wacht op het 3FM Ticketalarm. Hoor jij ‘m? Stuur dan met een bloedgang een bericht via de 3FM app (gratis te downloaden in je app store).