Uitnodiging voor Kunstenaars

 

Wij nodigen kunstenaars uit met een sociaal, politieke en/of ecologische betrokkenheid en bevlogenheid die in onze buitenruimte hun werk willen exposeren. Kunstenaars die zich kunnen laten inspireren door onze missie en visie. En kunstenaars die hun werk graag zichtbaar willen laten zijn in een plek als Metaal Kathedraal.

Metaal Kathedraal is een ecologische culturele broedplaats.Een grote oude kerk, met een lange geschiedenis, op het kruispunt van stad naar platteland in een gebied waar grote stedelijke ontwikkelingen plaatsvinden; Leidsche Rijn. Een plek waar kunstenaars,wetenschappers en publiek en bedrijfsleven elkaar ontmoeten, samen werken en de dialoog voeden op het kruisvlak van de domeinen mens,natuur en kunst, met een sterke focus op ecologie. Middels zalenverhuur en culturele programmering ontvangen we wekelijks zo’n 800 tot 1200 bezoekers.

Wil je je werk delen met een groot publiek? Laat het ons weten! Wij bieden je een groot en inspirerend podium om je werk te laten zien. Onze buitenruimte herbergt eindeloos veel bijzondere plekken om je werk te tonen. Interesse? Kom langs of stuur een mail met het werk wat je wil exposeren en of portfolio naar weldoener@metaalkathedraal.nl  Expositie duur wordt vastgesteld in overleg.