Teun van der Salm

 

www.teunvandersalm.com | info@teunvandersalm.nl | 06-30376755

Teun van der Salm is fulltime muzikant. Hij speelt in verschillende bands, waaronder de band Bigbird. Teun is tevens een inspirerende leraar.  In de Metaal Kathedraal heeft Teun een oefenruimte waar hij graag drumles geeft aan jong en oud. Meer weten? Kijk naar: www.drumlesdemeern.nl

Workshops voor het bedrijfsleven

Ben u op zoek naar een uitdagende workshop voor uw personeel? Dan bent u bij Teun aan het juiste adres. Hij verzorgt ook workshops voor het bedrijfsleven.

Een diversiteit aan drums en muziek zijn natuurlijk geweldige tools voor teambuilding.
De slagwerkersworkshop van Teun van der Salm combineert samenwerken, doelen stellen en luisteren naar elkaar in een leuke interactieve workshop. Met zijn assortiment van vele verschillende trommels en bekkens worden persoonlijke grenzen verlegd. Deze workshop introduceert een manier om iedere deelnemer in één dag het gevoel te laten ervaren te kunnen drummen. Dat bereik je niet in je eentje; de kracht zit hem in het samenwerken. Deze workshop is dan ook speciaal ontwikkeld voor bedrijven en de uitgelezen kans om op een leuke manier de samenwerking tussen uw werknemers te verbeteren.

In de slagwerkersworkshop worden de onderdelen van het drumstel verdeeld onder de deelnemers. Elk onderdeel van het drumstel heeft zijn eigen taak. Door alleen of met een ander te focussen op één handeling binnen het geheel leert de deelnemer niet alleen luisteren naar zichzelf maar ook naar anderen. Het eindresultaat wordt opgenomen en aan het eind van de workshop klassikaal beluisterd. Zo kan iedereen zichzelf horen drummen, maar belangrijker nog, horen hoe zijn aandeel klinkt in het geheel.

Enthousiast of benieuwd naar de voorwaarden? Neem contact op met Teun van der Salm.