ZZP Café – het verdwijnen van de VAR


De VAR verdwijnt per 1 mei 2016. Opdrachtnemers kunnen dan geen VAR meer aanvragen. In plaats van een VAR kunnen opdrachtgevers en opdrachtnemers modelovereenkomsten gebruiken. Wat verandert er voor jou met het verdwijnen van de VAR per 1 mei?

René Lebens vertelt vrijdag 6 mei wat dit voor jou betekent als ZZP’er. Daarnaast geeft René vanuit zijn expertise in Lean een doorkijkje naar hoe jij als zelfstandige Lean kunt toepassen. Lean is een andere wijze van denken en bestaat uit een verzameling van methoden gericht op het verbeteren van winstgevendheid door het elimineren van verspillingen. Vaak gebruikt door grote bedrijven, maar zeker ook in het klein toe te passen! Sleutelbegrippen zijn voorraad reduceren, omsteltijd verkorten, standaardiseren en het creëren van doorstroming.

Programma

17.00u Inloop met koffie en thee
17.15u Welkom en introductie Metaal Kathedraal
17.25u Van VAR naar Overeenkomst (2016-2017)
18.00u Lean-Strategie voor Zelfstandig Professional
18.30u Afsluiting en netwerkborrel (tot 19.00 u)

Over René Lebens

René Lebens heeft een tweeledige achtergrond; zowel creatief als bedrijfskundig. Met deze basis en met de missie en doelstellingen in het vizier lanceert, geleid en begeleid hij processen en samenwerkingen. Dit doet hij met creativiteit, klantgerichtheid, gastvrijheid, lean-strategie en met out-of-the-box denken. Daarnaast is hij steeds op zoek naar het in- en extern creëren en versterken van verbindingen, innovatie en het verbeteren van processen. Zowel inhoudelijk als organisatorisch. Hij heeft ruim 12 jaar ervaring in het werken met VAR-partner’s en begeleid momenteel het invoeren van nieuwe overeenkomsten.

Als frisdenker helpt hij mensen en organisaties verspillingen te reduceren en op een plezierige manier de gewenste resultaten te behalen.

Aanmelden

Deze informatieve bijeenkomst vindt plaats in onze nieuw geopende herberg en het ZZP cafe. Na afloop is er gelegenheid na te praten, met elkaar te netwerken en te borrelen.

Deelname is gratis, laat je even weten of je komt?

aanmelden