Zindag! het Debat, Circulair


Mekka’s zinderende talkshow met muzikale intermezzo’s waar je reikhalzend naar uitkijkt. Jochem Bosselaar voert gesprekken met start ups, innovators en deskundigen op het gebied van de broodnodige duurzame ambities van jonge ambitieuze talenten. Met op 24 april:
Babah TarawallyBabah Tarawally
Babah Tarawally vluchtte uit Sierra Leone en zet zich op dit moment vanuit Nederland in voor onafhankelijke media in ontwikkelingslanden. Hij schreef onder andere het boek De God met de blauwe ogen, is journalist en columnist. Zijn nieuwe boek komt 25 april uit.

 

 

 

 

Maureen BaasMaureen Baas
Maureen is een van de grondleggers van de Metaal Kathedraal. In 2011 op zoek naar een atelier om theater te maken, stuitte ze op dit bijzondere pand. Het regende er binnen en het pand was zwaar verwaarloosd. Maureen vertelt haar verhaal over de historie van deze locatie en de missie en visie van de kathedraal in deze Vinex omgeving.

 

 

 

 

 

Jeroen Janssens
Jeroen heeft zijn roots in Indonesië. Op reis door zijn geboorteland raakte hij culinair geïnspireerd. In Indonesië wordt veel gestookt op kokosnootbast. Een product wat in Nederland nog redelijk onbekend is. De bast van de kokosnoot is restmateriaal en levert bij het stoken minder schade op aan het milieu. Jeroen vertelt over deze vernieuwende manier van stoken.
Sander Beumer, saxofonist, zorgt voor de nodige muzikale intermezzo’s.

 

We sluiten deze zondag af met de gelegenheid tot een drankje en een kleine BBQ op kokosnoot bast in de tuin van de Metaal Kathedraal.

Zindag! het Debat, Circulair doet mee aan het spaarprogramma van Goodclub. Geef bij de aankoop van een ticket aan of je 5 GoodCoins wil ontvangen.

 

In het kort
Zindag! het Debat, Circulair
Zondag 24 april, 15.00 – 16.15 uur
Metaal Kathedraal, Rijksstraatweg 20, Utrecht
Voorverkoop Zindag! €5 – aan de deur €7,50
Extra kosten voor een klein hapje van de BBQ: €2,50

Zindag is een co-productie van Metaal Kathedraal en Goodclub en wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting DOEN.

tickets