ZET JE LICHT AAN EN ZIE IN HET DONKER


Ontdek de wonderlijke vermogens van mens zijn

We weten allemaal dat er veel meer is tussen hemel en aarde en dat we veel meer kunnen dan dat we nu als mens ervaren. Met het werk van Iris Huizing activeren we een deel van deze ongekende vermogens waarvan we het bestaan bijna vergeten waren.  Het is een zintuig dat over de hele wereld in scholen en praktijken wordt beoefend maar dat weinig bekend is binnen de wetenschappelijke wereld en bij de gemiddelde mens zoals jij en ik. Dit zintuig is ons vermogen waarmee we de fysieke wereld om ons heen direct kunnen zien TERWIJL we een masker dragen dat onze ogen compleet afsluit voor inkomend licht. Met dit ‘heldere zicht’ kunnen we boeken lezen, puzzels maken, door een ruimte lopen zonder obstakels te raken, kortom alles wat we ook kunnen doen wanneer we onze ogen gebruiken.

Ons vergeten vermogen

Dit bijzondere zintuig activeer je door de kunst van  het ‘onbevangen ervaren’ weer te leren herinneren. De is kunst van spelen, vertrouwen en verbeelden! Geblindeerde kinderen kunnen het directe zicht vrij gemakkelijk ervaren doordat hun twee hersenhelften nog aardig in balans zijn. Volwassenen moeten vaak wat meer moeite doen om dit zintuig weer te activeren. Oftewel, volwassenen mogen eigenlijk eerder iets leren loslaten,  namelijk onze overtuigingen over wat mogelijk is en wat niet. 

“You might say God was fair to children, he gave them the power to believe in themselves without any doubt, making it easy to tap into their full potential.” – Frank Elaridi

Mijn naam is Iris Huizing, hart van het Lab Trilling, Frequentie en Licht. Binnen onze Leergemeenschap ondersteunen we kinderen in de breedste zin, om weer optimaal in hun kracht te gaan staan en op onderzoekende wijze ons zelfherstellend en creërend vermogen te herkennen, te activeren en te optimaliseren. Het herontdekken en ervaren van onze natuurlijke vermogens tot ‘direct zicht’ is hierin een geweldig vermogen. Op dit youtube kanaal geven enkele van de kinderen die ik heb mogen begeleiden het bijvoorbeeld en vind je meer informatie: https://www.youtube.com/watch?v=UkWRag9DrTQ.

Ons ‘vergeten’ vermogen tot directe waarneming is een natuurlijk menselijk vermogen dat we allemaal, jong en oud, van nature in ons dragen. Het is een expressie van ons bewustzijn, het licht dat we in wezen werkelijk zijn.

Naast dat het super tof is om met een masker op een rondje door de tuin te kunnen fietsen is een direct merkbaar gevolg van het terugvinden van ons licht dat we terugveren in kracht en balans: onze intuïtie en creativiteit worden weer meer voelbaar, we worden empathischer, emotioneel-sociaal stabieler, ons geheugen wordt weer scherper en onze cognitieve functies nemen toe. We kunnen patronen sneller herkennen en ervaren een innerlijke autoriteit. 

We gaan weer helder zien. Letterlijk. En van daaruit kunnen we weer helder voelen én handelen met een brein in balans. De weg terug naar een wereld in heelheid ligt voor ons open. En de kinderen wijzen ons de weg. Ga je mee op reis?

Welkom in de wereld van het creërend en zelfherstellend vermogen vanuit het domein LABS in Metaal Kathedraal! Wij zijn al begonnen! Doe je mee?

WAT?

OPEN LAB TRILLING, FREQUENTIE & LICHT: ZIEN ZONDER OGEN

VOOR WIE? 

JONGE MENSEN VAN 4 – 21 JAAR (OUDERS ZIJN WELKOM AANWEZIG TE ZIJN)

WANNEER? 

IEDERE WOENSDAGMIDDAG TUSSEN 14.00 – 15.30

KOSTEN

Deelname kan op basis van inschrijving (we hebben beperkt plaats). De kostenbijdrage bestaat uit een ZILVEREN MUNT (one troy ounce) à ca. 26 euro OF een minimale donatie van 33 euro per keer + een DAGLICHTMAATSCHAP voor kinderen à 7 euro of een eenmalig kinder JAARLICHTMAATSCHAP à 55 euro.

Met je donatie draag je bij aan de groei en bloei van je kind(eren) èn steun je de groei van de leergemeenschap. Geef wat je kunt schenken. Voor niets gaat de zon op. Lang leve het leven!

Zilveren munten zijn bijvoorbeeld hier te koop: https://www.hollandgold.nl/zilver-kopen/zilveren-munten-kopen.html

WAAR? 

LANDGOED METAAL KATHEDRAAL

Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht

Parkeer aub in de wijk aub rondom de burgemeester Verderlaan en wandel naar Rijksstraatweg 20.

AANMELDEN:

MOMENTEEL ZIT DE GROEP VOL.

Stuur bij interesse een mail naar: Alchemist@metaalkathedraal.nl 

Metaal Kathedraal is een leergemeenschap met een diep geloof in ons zelfherstellend en creërend vermogen. Wij bieden praktische oplossingen en inspiratie vanuit onze 8 domeinen te weten: Ere-vieringen en Diensten, Ecologische Sociëteit Nederland, de Levensboerderij,  Kunst en kunstenaarschap, Zijn Zorg, Vrij Zijn en de Leergemeenschap van 4 tot 21 jaar en het practicum gevormd door het WaterLab, het Trilling, Frequentie & LichtLab, het VoedselLab, het BiomimicryLab, het EnergieLab en het SchimmelLab.

Wordt jij ook Deelgenoot? 

Doneer en draag bij aan de Heelwording!

steundebloei.metaalkathedraal.nl

Sluit je aan op Telegram! https://t.me/+lWuDXwGClNMzNGVk