Workshop Schilderen met bijenwas


 
 
Schilderen met bijenwas is puur genieten voor iedereen! Een workshop door Atelier de Waterlelie.

Deze eeuwenoude schilderkunst wordt in deze workshop op een nieuwe, moderne, leuke en intuïtieve manier gebruikt. Door interessante smelttechnieken te gebruiken, ontstaan er prachtige kleuren en vormen.

Bijenwas is een natuurlijk product, waar pigment en hars aan is toegevoegd. De gekleurde blokjes die ervan gemaakt worden, geven een ongekende uitdaging in het schilderen. Schilderen met bijenwas is speels, kleurrijk, boeiend en levert verrassende effecten op. Het prikkelt de zintuigen en je kunt jezelf creatief helemaal laten gaan. De kleuren maken je blij en door het langzame bewegen op papier, ervaar je een mooie, diepe rust.

Kosten & aanmelden

Je kunt je voor deze workshop aanmelden via onze online ticketshop.
De kosten zijn €14,00 p.p. voor volwassenen en €10,00 p.p voor kinderen (vanaf 8 jaar).
Er is plek voor max. 8 personen, vol = vol!

Leef je uit, speel met kleuren en geniet van creatieve uitdagingen!

T’is Mis op Zondag

Deze activiteit is onderdeel van T’is Mis op Zondag. Elke 1e zondag van de maand staan de aloude kerkdeuren als vanouds wagenwijd open en ben je van harte welkom! Op deze zondagen is er telkens een afwisselend programma met (kinder)theater, bio markt, muziek, film, lezingen, workshops, etc. Stadsherberg Boelens in Metaal Kathedraal is elke eerste zondag van de maand geopend vanaf 09.30 uur voor een lekkere kop koffie, lunch en taart. Het programma van T‘is Mis op Zondag bekijk je op metaalkathedraal.nl/programma.

Het programma van Metaal Kathedraal wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Utrecht en Stichting DOEN.