Workshop Master Mineral Supplement (MMS)


MMS is een mineraal-preparaat, dat iedereen zelf kan maken. Het is een oxidatiemiddel; het doodt ziekteverwekkers en vernietigt vergiften. Wanneer deze in het lichaam worden verminderd of geëlimineerd, kan het lichaam goed functioneren en daardoor genezen. We zeggen dan ook: “Het lichaam geneest het lichaam”. MMS helpt om dingen op een rij te zetten, zodat het lichaam precies dat kan doen wat ze moet doen.

Tijdens deze workshop legt Tatjana Romanyk (apotheker) uit wat MMS precies is, wat de keiharde feiten zijn, wat het doet, hoe je het thuis zelf kan maken en hoe het te gebruiken.

Wat achtergrond info: 

In 1996 ontdekte de Amerikaan Jim Humble tijdens een expeditie in Zuid-Amerika wat bekend is geworden als MMS, een eenvoudige gezondheidsformule die malaria genas.

In de jaren die volgden werkte hij aan de verdere verbetering van de formule. Uiteindelijk nodigde een zendelingengroep hem uit naar Afrika, waar hij met succes meer dan 5.000 gevallen van malaria en slachtoffers van andere ziekten behandelde. Sinds die tijd hebben honderdduizenden mensen MMS gebruikt om hun gezondheid te herstellen van een breed scala aan ziekten.

Tatjana Romanyk is  apotheker van huis uit en initiatiefnemer van zelfgezond.nl.

Zij is een bevlogen persoonlijkheid die mensen graag helpt met het zelfredzaam zijn en het zelfherstellend vermogen in haar kracht te zetten. Een geweldige kans om meer te leren over jezelf en de wonderen die MMS kan verrichten.