Wilde jacht


Tijdens de Wilde Jacht ontmoet je spoken, vampieren en zombies.
De Wilde Jacht is een oude sage. Een sage over griezelige verschijningen in de nacht. Het zijn waanzinnige geesten, dwaze dwergen, woeste vrouwen en jongens met wolvenkoppen die brullend door de lucht razen. Hun leider is Wodan, Herne de Jager, Gwynn App Nud, de Türscht of Odin, afhankelijk van waar je de sage hoort. Begeleidt door zwarte honden en gehoornde uilen jaagt de wilde heer door de nacht.

In de wereld van de Wilde Jacht is deze sage nog springlevend. Maar in plaats van mythische wezens zijn het mensen die op jacht zijn. Want in deze wereld dwalen Spoken door nevelige straten, struinen Zombies door de ruige bossen en schuilen Vampiers in de schaduwen van je angst. En als deze wezens niet gejaagd worden, dan jagen zij op de mensen. Vaak gebeurt het zelfs, dat beiden tegelijk op elkaar jagen. En dat is pas echt een wilde jacht.

Voor jongeren van 12-18 jaar.

Meedoen

Tickets voor de Wilde Jacht zijn voor €23,50 te koop via de website van Subcultures. Hier kun je je als speler aanmelden voor Lerman’s roedel, Schaduwen van Zsasz of Targi’s clan.

Ouders kunnen alleen meespelen als figurant, enige ervaring met larp of theater is daarvoor vereist. Aanmelden kan via events@subcultures.nl

Wapens

NERF guns en kleine latex LARP wapens zijn toegestaan. Je mag maximaal 10 NERF pijltjes meenemen, het is handig om ze vooraf van een merkteken te voorzien. Je kunt LARP wapens kopen in de Avonturenwinkel. Het is voor dit event helaas niet mogelijk om een wapen te huren.

Meer weten?
https://www.subcultures.nl/reallifegames/events/wildejacht/