Uitgesteld! Wijkmakerij: samen Rijnvliet nog mooier en leuker maken!Let op! Deze activiteit kan helaas niet doorgaan. Volgende keer Wijkmakerij komt snel!

Kom meedenken over hoe een wijk zichzelf kan organiseren ten voordele van de inwoners van de wijk! Kijk maar naar Rijnvliet, en je ziet al snel dat de wijk vol zit met een gigantische diversiteit aan talenten – hoe mooi zou het zijn als dat ook merkbaar is binnen de wijk en we bepaalde “zaken” ook gewoon binnen onze eigen wijk kunnen regelen/kopen/ruilen? Als we samen een of meerdere leuke verdienverdeelmodellen kunnen verzinnen in Rijnvliet kunnen we onszelf organiseren om de wijk leuker, mooier, eetbaarder, gezelliger én ondernemender te maken. En tevens op een eenvoudige manier geld besparen! Dus kom op 18 juni om 19:00 naar de Metaal Kathedraal voor de vervolgsessie van Wijkmakerij voor Rijnvliet.

Op 28 mei is er al veel inspiratie opgedaan dankzij een workshop van Carla Onderlinden, waarvan hier een kort verslag te lezen is voor een goede indruk van wat we doen tijdens een avond Wijkmakerij.

Datum: dinsdag 18 juni
Tijd: 19:00
Locatie: Metaal Kathedraal
Aanmelden: mail/app Kim (voedselboswachter@metaalkathedraal.nl)

Het is geen probleem als je iets later wil aansluiten, zet het even bij je aanmelding.