Waterbiënnale 2022: Water, energie en plasma


Wil je meer weten over Plasma technologie van Keshe? Op deze avond vertellen we je er alles over. Wat is plasmatechnologie precies en wat kun je ermee? Plasmatechnologie werkt met de basis bouwstenen van het universum. Alles wat we kennen is hieruit opgebouwd. Door met deze bouwstenen te werken kun je een effect hebben op de materie en via de materie weer een effect hebben op de energievelden. Je kunt het veranderen. Zo kun je er je zelfgenezend vermogen mee activeren waardoor je kunt herstellen van vrijwel alle aandoeningen, omdat het ook je bewustzijn veranderd. Het haalt de emotionele lading eraf waardoor er weer een flow kan ontstaan. Ook kijken we naar Gans gebruik voor vervuilde grond, en hoe we er water mee kunnen reinigen van Pfas, antibiotica en alle andere verontreinigingen. We vertellen  je over hoe je het gezondste water voor jezelf kunt verkrijgen, dat niet enkel schoon is, maar ook super voor je gezondheid  en het leven. Een zeer informatieve avond voor een eerste kennismaking met Plasma technologie volgens Keshe.Meer informatie over Keshe vind je hier.

Deze avond wordt verzorgd in samenwerking met Ilonka van den Ancker en Timo Boudewijn, initiatiefnemers van Quantum Units. Zij maken nieuwe mogelijkheden die het energieveld ons biedt breed beschikbaar. Al hun onderzoek is erop gericht nieuwe technologie te ontwikkelen om hiermee vraagstukken uit de samenleving op te lossen. Zij doen dit op verschillende gebieden van energie, gezondheid, leefomgeving, landbouw en transport.

Kaartjes hebben 50% korting met dank aan Provincie Utrecht en Gemeente Utrecht en kosten nu 11 euro!

Wil jij water opnieuw leren kennen?

Waterbiënnale.nl presenteert workshops, lezingen, expedities en een WaterArchief over water. In hoeverre kennen we water echt? En als we water als natuurlijk fenomeen echt in haar kracht zetten, kunnen we dan de wereld in onszelf en om ons heen echt gezond maken? Ontdek met ons mee!

(van) Wie is water, Wij Water en Wonderwater

In 2022 staat Utrecht in het teken van Water. Om al onze leringen en aannames los te laten, en water echt opnieuw te leren kennen zijn waterexperts en kinderen samen lokaal op reis gegaan. Tijdens vele WaterExpedities hebben we het Wonder van Water ontdekt, (van) Wie water nu eigenlijk is en hebben we ervaren dat Wij Water zijn, dat water geheugen heeft en dat ons intentiegericht bewustzijn water beïnvloedt Echt waar? Echt waar!

We blijven steeds meer nieuwe waarheden ontdekken die ons compleet verbazen, verwonderen en onze natuurlijke staat van zijn onvoorstelbaar verrijken. Deze ervaringen maken we graag breed deelbaar met kinderen en voor volwassenen.

Extra serie workshops

Daarom organiseren we in oktober en november een extra serie workshops en duiken we nog verder de diepte in. En leren we de magie van water in relatie tot genezing, frequentie, energie, informatie, geheugen en bloed kennen.

WaterAchief

Alle ontdekkingen van geniaal water maken we ervaarbaar in het WaterArchief dat we openen op 6 november 2022.  Een interactieve plek waarin je onze waterreizen ook zelf weer kunt beleven. Want als water magisch is, wat zijn wij dan als mens? Juist ja! We hebben niks meer te verliezen! Vortex je mee de diepte in?