Waterbiënnale 2022: officiële opening interactieve WaterArchief


Laat je meenemen als water en vortex mee in andere waarheden! Een archief voor jong en oud!  In Metaal Kathedraal!

Wil jij water opnieuw leren kennen? In jezelf en in de wereld om ons heen?
Wil jij de boodschap van water leren begrijpen en eigen maken?
Wil jij water beleven vanuit Energie, Frequenties, Plasma, Emoto en Geheugen?

In het WaterArchief beleef je hoe jouw bewustzijn en intenties impact hebben op water in ons en in de wereld om ons heen. De boodschap van water is veelomvattend, onbeschrijfelijk magisch en beschikbaar voor alles en iedereen! Kom het Archief van Water verkennen zodat ook jij onze wereld opnieuw kan ontdekken en vormgeven zodat alles en iedereen tot bloei kan komen. Water laat ons zien dat het kan! Water toont ons de ongekend heldere weg terug naar een vitale Wereld. Ben jij nieuwsgierig naar toekomst met toekomst? Wordt je bewust van een andere kijk op Water en de wereld om je heen.

Utrecht’s WaterArchief wordt geopend!

Op deze dag kan je zelfs de bijzondere mogelijkmakers van vitaal water persoonlijk proeven en ontmoeten! 

KOM JE MEANDEREN? 

 

Programma

We openen de dag met de film ‘ Het Geheim van Water ‘ gevolgd door een nagesprek en waterlezing. Daarna kan je twee keer met verschillende WaterExpediteurs op WaterExpeditie door het WaterArchief van Metaal Kathedraal. Kies zelf met wie je op wateravontuur wilt gaan en laat je meenemen in hun visie op water. En ook al bereis je dezelfde route, je beleeft water  telkens vanuit een ander perspectief. Vortex je met ons mee de diepte in?

09:30 deuren open

10.00 Kennen we Water echt? Een film vol ontboezemingen over Water: SECRET WATER
Gevolgd door een dialoog met publiek, architecten, vormgevers, theatermakers, genezers en onderwijzers.

13.00 Water & de Wingmakers.
Een lezing van Hilde Latour over de vitaliteit van water

14.00 Feestelijke opening WaterArchief. WaterExpedities (2x 20 min) voor jong  & oud
(5+ en ouder en volwassen kinderen tot ruim 100 jaar)


Beleef het WaterArchief door de ogen van diverse kunstenaars en waterexperts!
Met wie loop jij mee?

De waterexperts en expediteurs op deze dag zijn:

Rianne Makkink – Architect en ontwerper – WaterSchool
Natascha van den Ban –  Landschapsarchitect en expert in energetisch beheer
Claudia Jansen –  Waterkenner en onderwijsontwikkelaar
Frank Silvis – Voormalig regio directeur Vitens en radiësthetisch expert Vortexvitalis.
Frank Colaris en Lilli in’t Veld- Waterexperts Blue Earth Innovations
Rens Spanjaard – Kunstenaar en voedselbos expert,
Sophie Floor Wartenbergh – Co-initiator Regeneratie Coöperatie
Iris Huizing – Quantum leren
Daan Beckers – Theatermaker
Finn Beckering – Kunstenaar
Hilde Latour, Sjaak en Maarten – Wingmakers
Maureen Baas –  Mc, Kunstenaar en mede initiatiefnemer met Abel Tattje van Metaal Kathedraal

Meer informatie

Na 5 jaar vooronderzoek en ondersteuning van Provincie Utrecht is er in 2022 een jaar lang met kinderen en een groep van wetenschappers en waterexperts gewerkt aan de bouw van een bijzonder WaterArchief.  Een interactieve bibliotheek van Water die de komende jaren blijvend zal groeien. Dit interactieve archief toont de vitale wereld van water en laat ons water beleven door al je zintuigen in te zetten en de verbinding aan te gaan met water vanuit frequenties, geheugen, plasma, energie en genezing. Water openbaart de weg voor een gezonde en vitale toekomst. Water als handvat voor een wereld in verandering.

Dé boodschap van Water! Zullen we ernaar luisteren en handelen? Door je mee te laten nemen als water, vortex je langs andere waarheden.

Met dank aan Provincie en Gemeente Utrecht en U900. Beleeft hoe jouw bewustzijn en intenties water impact hebben op het water in je en in de wereld om ons heen!

De Water Expedities zijn op landgoed Metaal Kathedraal en langs luisterpalen in Rijnvliet. Waterbiennale.nl is een initiatief van theatermaker Maureen Baas en Abel Tattje in samenwerking met Natascha van den Ban en Rianne Makkink.

Meer informatie: www.waterbiennale.nl / www.metaalkathedraal.nl / www.waterschool.nl

Wil jij water opnieuw leren kennen?

Waterbiënnale.nl presenteert workshops, lezingen, expedities en een WaterArchief over water. In hoeverre kennen we water echt? En als we water als natuurlijk fenomeen echt in haar kracht zetten, kunnen we dan de wereld in onszelf en om ons heen echt gezond maken? Ontdek met ons mee!

(van) Wie is water, Wij Water en Wonderwater

In 2022 staat Utrecht in het teken van Water. Om al onze leringen en aannames los te laten, en water echt opnieuw te leren kennen zijn waterexperts en kinderen samen lokaal op reis gegaan. Tijdens vele WaterExpedities hebben we het Wonder van Water ontdekt, (van) Wie water nu eigenlijk is en hebben we ervaren dat Wij Water zijn, dat water geheugen heeft en dat ons intentiegericht bewustzijn water beïnvloedt Echt waar? Echt waar!

We blijven steeds meer nieuwe waarheden ontdekken die ons compleet verbazen, verwonderen en onze natuurlijke staat van zijn onvoorstelbaar verrijken. Deze ervaringen maken we graag breed deelbaar met kinderen en voor volwassenen.

Extra serie workshops

Daarom organiseren we in oktober en november een extra serie workshops en duiken we nog verder de diepte in. En leren we de magie van water in relatie tot genezing, frequentie, energie, informatie, geheugen en bloed kennen.

WaterAchief

Alle ontdekkingen van geniaal water maken we ervaarbaar in het WaterArchief dat we openen op 6 november 2022.  Een permanente interactieve plek waarin je onze waterreizen ook zelf weer kunt beleven. Want als water magisch is, wat zijn wij dan als mens? Juist ja! We hebben niks meer te verliezen! Vortex je mee de diepte in?