Waterbiënnale 2022: Krachtwater – Watergas & Parkinson


Krachtwater – Watergas & Parkinson

Caspar Plompe van Watergas.nu neemt je mee in de wereld van watergas. Een technologie waarvan we weten dat die al meer dan twee eeuwen lang bestaat. Wat doet waterstof in het lichaam? En hoe kan het genezend werken? Caspar begeleid veel Parkinson patiënten met geweldig resultaat. Waterstofgas of watergas is elektrisch geladen water in gasvorm. Een Krachtwater dat niet alleen bruist van gezondheid. Geïnhaleerd of opgelost in water werkt dit genezend maar watergas kan ook een bron van warmte zijn en zorgen voor een betere verbranding in motoren…  Wat valt hier te leren? En hoe ontdoen we onszelf van gifstoffen en maken we onszelf weer gezond? Laten we andere wegen bewandelen. Caspar neemt ons mee!

Kaartjes hebben 50% korting met dank aan Provincie Utrecht en Gemeente Utrecht en kosten nu 11 euro!

Wil jij water opnieuw leren kennen?

Waterbiënnale.nl presenteert workshops, lezingen, expedities en een WaterArchief over water. In hoeverre kennen we water echt? En als we water als natuurlijk fenomeen echt in haar kracht zetten, kunnen we dan de wereld in onszelf en om ons heen echt gezond maken? Ontdek met ons mee!

(van) Wie is water, Wij Water en Wonderwater

In 2022 staat Utrecht in het teken van Water. Om al onze leringen en aannames los te laten, en water echt opnieuw te leren kennen zijn waterexperts en kinderen samen lokaal op reis gegaan. Tijdens vele WaterExpedities hebben we het Wonder van Water ontdekt, (van) Wie water nu eigenlijk is en hebben we ervaren dat Wij Water zijn, dat water geheugen heeft en dat ons intentiegericht bewustzijn water beïnvloedt Echt waar? Echt waar!

We blijven steeds meer nieuwe waarheden ontdekken die ons compleet verbazen, verwonderen en onze natuurlijke staat van zijn onvoorstelbaar verrijken. Deze ervaringen maken we graag breed deelbaar met kinderen en voor volwassenen.

Extra serie workshops

Daarom organiseren we in oktober en november een extra serie workshops en duiken we nog verder de diepte in. En leren we de magie van water in relatie tot genezing, frequentie, energie, informatie, geheugen en bloed kennen.

WaterAchief

Alle ontdekkingen van geniaal water maken we ervaarbaar in het WaterArchief dat we openen op 6 november 2022.  Een interactieve plek waarin je onze waterreizen ook zelf weer kunt beleven. Want als water magisch is, wat zijn wij dan als mens? Juist ja! We hebben niks meer te verliezen! Vortex je mee de diepte in?