Waterbiënnale 2022: Hoe laat je (kraan) water de hoofdrol spelen in je leven?


Water speelt dé hoofdrol in ons leven! Alles wat leeft, leeft in, op met , van, door water .

Wat is water en  hoe zorgen we zo voor water dat het geen bijrol speelt, maar de hoofdrol?
Met Ineke Moerman, Acqua Universo leren we water lezen. Een lezing met handvatten!

Dus hoe verhoog de vitaliteit van het water uit je kraan? Wist je dat je iets kunt doen om de trillingsfrequentie en de moleculaire structuur van het water in je eigen keuken te beïnvloeden? Doe je eigen ontdekkingen en leer over de mogelijkheden tijdens de lezing van Ineke. Na de lezing kun je thuis direct zelf aan de slag.

Ineke werkt met vele waterexperts en hulpverleners in Nederland samen, zoals Paul Doesburg (Crystal lab), Boudewijn Leliveld en Yan Schroen (Oxrider academie). Ineke heeft meer dan 17 jaar ervaring met het werken met water en de mens, de plant (kwekerijen Beekenkamp Plants en land- en tuinbouw) en dier (paarden en koeien – kringloopboeren Midden Delfland) om vitaliteit te verhogen en welzijn te genereren. Ineke Moerman runt naast haar boerderij met koeien, samen met Remy Mosch waterbedrijf Acqua Universo vanuit Op Hodenpijl in Schipluiden.

Kaartjes hebben 50% korting met dank aan Provincie Utrecht en Gemeente Utrecht en kosten nu 11 euro.

Wil jij water opnieuw leren kennen?

Waterbiënnale.nl presenteert workshops, lezingen, expedities en een WaterArchief over water. In hoeverre kennen we water echt? En als we water als natuurlijk fenomeen echt in haar kracht zetten, kunnen we dan de wereld in onszelf en om ons heen echt gezond maken? Ontdek met ons mee!

(van) Wie is water, Wij Water en Wonderwater

In 2022 staat Utrecht in het teken van Water. Om al onze leringen en aannames los te laten, en water echt opnieuw te leren kennen zijn waterexperts en kinderen samen lokaal op reis gegaan. Tijdens vele WaterExpedities hebben we het Wonder van Water ontdekt, (van) Wie water nu eigenlijk is en hebben we ervaren dat Wij Water zijn, dat water geheugen heeft en dat ons intentiegericht bewustzijn water beïnvloedt Echt waar? Echt waar!

We blijven steeds meer nieuwe waarheden ontdekken die ons compleet verbazen, verwonderen en onze natuurlijke staat van zijn onvoorstelbaar verrijken. Deze ervaringen maken we graag breed deelbaar met kinderen en voor volwassenen.

Extra serie workshops

Daarom organiseren we in oktober en november een extra serie workshops en duiken we nog verder de diepte in. En leren we de magie van water in relatie tot genezing, frequentie, energie, informatie, geheugen en bloed kennen.

WaterAchief

Alle ontdekkingen van geniaal water maken we ervaarbaar in het WaterArchief dat we openen op 6 november 2022.  Een interactieve plek waarin je onze waterreizen ook zelf weer kunt beleven. Want als water magisch is, wat zijn wij dan als mens? Juist ja! We hebben niks meer te verliezen! Vortex je mee de diepte in?