Water Biënnale 2022 & De heilige graal in waterzuivering


Resonerende inzichten in water! 

Met de primeur door Blue Earth Innovations

ZATERDAG 29 JANUARI – 11.00 – 13.00

WATERBIENNALE 2022 PRESENTEERT:
De Ambities Water Biënnale  2022

Een nieuw artistiek programma van Metaal Kathedraal dat de komende 10 jaar wordt uitgerold. En de ambities worden direct hoog ingezet door de presentatie van Blue Earth innovations met de heilge graal in waterzuivering! 

Een kuuroord in eigen huis! Techniek gebaseerd op de natuur en Quantumfysica

Met de ´Pure Blue ` wordt de allernieuwste natuurlijke watertechnologie op het snijvlak van wetenschap, natuurlijke principes en kwantumfysica met elkaar gecombineerd en levert fantastische resultaten op die nog niet eerder vertoond zijn.

Stelt u zich eens voor dat u niet meer afhankelijk bent van de waterleidingmaatschappij. U gebruikt uw eigen water eindeloos in een gesloten systeem. Geen riolering meer. Geen vreemde stoffen meer van buitenaf en geheel onafhankelijk.

Laat u verrassen wat allemaal mogelijk is. Blue Earth Innovations zal u informeren over hun missie en het systeem dat ze ontwikkeld hebben en u heeft de primeur ….. Het systeem De ‘Pure Blue’ wordt feestelijk onthuld en in gebruik genomen!!!!

 

Welkom in de wereld van de kwantum fysica!

Presentaties door  Rianne Makkink van Makkink& Bey, Maureen Baas en Frank Colaris.

Kom je ook ?

Wordt jij ook Deelgenoot van deze geweldige ontwikkelingen? Doneer en draag bij aan de Heelwording:

Bovenstaand programma is onderdeel van Water Biënnale Utrecht. Frank Colaris presenteert zijn nieuwste BLUE EARTH Waterzuivering op het terrein van Metaal Kathedraal. De leergemeenschap voor het zelf herstellend en creërend vermogen werkend vanuit de 8 domeinen: Ere-vieringen en Diensten, Ecologische Sociëteit Nederland, Leergemeenschap van 4 tot 21 jaar, Voedsel,  Kunst en kunstenaarschap, ZijnZorg, Vrij en Blij zijn, en de Labs: Het Practicum bestaande uit Water- Trilling, frequentie, licht -Voedsel – Biomimicry – Energie en Schimmellab.

Deelname kan door deelgenoot te worden voor één dag.  Online of aan de deur. Parkeert u aub in de wijk aub rondom de burgemeester Verderlaan en wandel naar Rijksstraatweg 20.

steundebloei.metaalkathedraal.nl

Sluit je aan op Telegram! https://t.me/+lWuDXwGClNMzNGVk