Vuur Cacao Circle


De Vuur Cacao Circle bestaat uit twee delen. Tijdens het eerste deel van deze circle kom je in een diepe ontspanning via een oeroud openingsritueel. We nemen de tijd om de boel de boel te laten en aan te komen in je lichaam, in hier en nu. Dan drinken we de Cacao. Zij helpt je om je hart te openen en verbinding te maken met onvoorwaardelijke liefde. Met je dromen en verlangens voorbij de ruis van alledag. Met zuiver weten en zachte kracht. Sanne ondersteunt dit proces met zang en Sjamanistische technieken.

Tijdens het tweede deel doen we een Sharing Circle. Je krijgt de tijd om te kunnen delen. Jij deelt vanuit je hart, wij luisteren met ons hart. Je komt dus niet in een discussie terecht of ontvangt geen tips.

Na het delen sluiten we af met een vuurritueel die het voorgaande bekrachtigt. Zij transformeert wat jou niet langer dient. Ze neemt je dromen en verlangens mee de lucht in. En we geven haar een offer als dank.

Naderhand hangen we een grote pan soep boven het vuur.

Deze middag is voor iedereen die behoefte heeft aan diepe ontspanning. Aan verbondenheid met je meest liefdevolle zelf en de wijsheid van je hart. Voor diegene die zich opnieuw wil verbinden met zijn/haar diepste dromen en verlangens. Voor diegene die met compassie naar zichzelf wil kijken en nieuwe inzichten op wil doen. Die het dagelijks leven wil ontstijgen en zijn/haar mooiste ik wil ervaren. Voor diegene die toe is aan nieuwe energie en een oneindig liefdevol en dankbaar gevoel.

NOTE:

  • De Cacao is pure Cacao en komt uit Guatemala
  • Sanne maakt er een drankje van door het te mengen met sojamelk en diverse kruiden
  • De Cacao wordt extra goed opgenomen in je lichaam als je 2 a 3 uur van tevoren niet eet en geen cafeïne houdende dranken drinkt
  • Tijdens de ceremonie is het fijn om te drinken, dus neem genoeg water mee
  • Je kan niet meedoen aan de Cacao Ceremonie als je ssri medicatie gebruikt
  • Zorg dat je vrij bent van alcohol en drugs tijdens deze ceremonie