Mauw | 2-6 jaar


Ben jij hier?
Hier ben ik
Kom je met mij mee?
Zullen we samen dansen?
Zullen we samen zweven?

Kindervoorstelling Mauw door Smoespot Theater

Mauw komt terecht in een wereld vol puzzel stukjes die rondzweven.
Het enige wat Mauw weet is zijn naam “Mauw”.
Wanneer zijn naam de ruimte ingaat dansen de puzzel stukjes op de geluidsgolven mee, die een oneindige echo hebben. Op zoek naar een weerklank blijft mauw zweven in de hoop ooit zijn juiste puzzel stukjes te vinden die mauw compleet maken.

MAUW is een korte poppen- en objecten voorstelling van Smoespot Theater en is geschikt voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar. Tickets a €5,00 (ex online servicekosten) zijn online verkrijgbaar en indien beschikbaar aan de deur.

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting DOEN.

Mekka op Zondag

Elke 1e en 3e zondag van de maand is het tijd voor Mekka op Zondag. Een vermakelijk rijk gevuld en educatief programma voor alle leeftijdsgenoten in de wijk met muziek, theater, kinderprogramma, kunst en workshops.
De 1e zondag van de maand staat de Bio Markt vast op het programma. De 3e zondag van de maand staat in het teken van CineMekka.

Met uitzondering van sommige activiteiten is Mekka op Zondag gratis te bezoeken. Meer informatie over de tijden en het programma op deze zondagen is te vinden op metaalkathedraal.nl/mekkaopzondag.

 

foto’s MAUW: Piet Vernimmen

foto-2-kindervoorstelling-mauw-1-juli-2018---foto-door-Piet-Vernimmen-via-Smoespot-Theater