Voorstelling Boy en de kleine walvis (2-6 jr)


Een tedere en hartverwarmende voorstelling over vriendschap, loslaten en genieten van de momenten samen, zolang het duurt. Geïnspireerd op het prentenboek 2017 de kleine walvis, van Benji Davies.

Over Boy & de kleine walvis

​Boy woont samen met zijn vader en twee katten in een klein vissershuisje. Vaak is Boy alleen thuis, omdat zijn vader veel moet werken. Dat geeft niet, want Boy zoekt graag naar achtergebleven spulletjes op het strand. Daar vindt hij op een dag iets heel bijzonders, een kleine walvis.

Als in een droom

De voorstelling is een poppentheatervoorstelling, waarbij de poppen en objecten het centrale punt zullen zijn. De voorstelling duurt 30 minuten en is geschikt voor kinderen tussen de 2 en 6 jaar oud. De kracht en poëzie van poppenspel schuilt in de fantasie dat alles wat nog geen leven heeft, leven te geven. Ze zijn onschuldig, omdat ze geen bedoeling hebben, totdat de poppenspeler er leven aan geeft. Deze eindeloze fantasie en beeldende taal is uitermate geschikt voor deze leeftijdscategorie. Als in een droom kan elke toeschouwer zich laten meevoeren in het verhaal.

Tickets voor deze fijne voorstelling zijn online verkrijgbaar voor €5,00 (ex servicekosten)

Mekka op Zondag

Deze activiteit is onderdeel van Mekka op Zondag!
Elke 1e en 3e zondag van de maand is Mekka op Zondag en staan de aloude kerkdeuren als vanouds wagenwijd open en ben je van harte welkom! Op deze zondagen is er telkens een afwisselend programma voor jong & oud met muziek, film, lezingen, workshops, etc. Het programma van Mekka op Zondag bekijk je hier.