Vinyl markt


Muziekliefhebbers kunnen deze zondag hun hart ophalen! Niemand minder dan Killacutz records is van de partij en brengt een mooie selectie mee. Killacutz is gespecialiseerd in verschillende richtingen elektronische muziek zoals Chicago House, Detroit Techno, Deep House, UK Tech House, Garage, Drum & Bass etc. Hun collectie van zo’n 3000 platen bestaat naast elektronische muziek ook uit geweldige herdrukken en de beste klassiekers uit de Pop, Rock, Soul, Funk, Hip Hop, Jazz en Reggae. Vanuit heel Nederland reizen mensen af naar deze Amsterdamse recordstore om het tofste vinyl te scoren; en nu dus lekker dicht bij huis in ons Utreg!

Mekka op Zondag

Deze activiteit is onderdeel van Mekka op Zondag!
Elke 1e en 3e zondag van de maand is Mekka op Zondag en staan de aloude kerkdeuren als vanouds wagenwijd open en ben je van harte welkom! Op deze zondagen is er telkens een afwisselend programma voor jong & oud met muziek, film, lezingen, workshops, etc. Het programma van Mekka op Zondag bekijk je hier.

Kom langs en maak plezier! Mekka op Zondag kun je gratis bezoeken en je hoeft er dus niet apart een kaartje voor te kopen. Voor sommige onderdelen van het programma is er wel aparte kaartverkoop, dit staat dan apart aangegeven. Je kunt kaartjes kopen via de online ticketshop of indien nog beschikbaar aan de deur. Op = op.