Metaal Kathedraal presenteert Veilig en Vrij:


Als mens en ondernemer floreer en groei je vanuit een leven in vrijheid. Maar wat is vrijheid eigenlijk? Er gebeurt veel goed werk door allerlei juristen en een enkele advocaat, wat bij velen bewustzijn creëert. Maar krijgen we daarmee onze vrijheid terug?

Om aan deze vraag tegemoet te komen nodigen we daarom de komende tijd experts uit om ons als gemeenschap meer (juridisch) inzicht te verschaffen over het ‘systeem’ waarin we leven. Onderstaande heren hebben veel gedegen onderzoek gedaan naar het juridisch, morele en praktische leef veld. Ze hebben ontdekt dat het terugwinnen van onze vrijheid niet in het (juridisch) systeem van Nederland ligt.

Veilig en vrij start vanaf woensdag bijeenkomsten waarbij zij de ontmoeting faciliteren met deze materie en wereld van Russel J. Gould en hoe we dit gaan toepassen in onze leefwereld. Meer weten?  Bekijk de documentaire op https://www.lastflagstanding.com

In dit drieluik leer je: 

  • Live Life Claim aanvragen – 1ste serie 
  • (Parsé) Syntax Grammar – 2e serie 
  • Fictie versus Postmaster – 3e serie

De komende maanden gaan we hierover in dialoog met: Frank-Alexander: Landsman,: Wilfred-Leonardo: Bastiani,: Ivar: Klumperbeek &: Erik: Hofstra.

Woensdag 24 november a.s. starten we de 1ste serie.

Bijeenkomsten zijn op de volgende woensdagen:

24 november, 8 december, 5 januari, 19 januari, 2 februari 

Van 19.00 – 22.00  Inloop vanaf 18.30

Kaartje: 25 euro per keer, te koop via de website van Metaal Kathedraal > tickets