VOL! Vegan basis fermentatieworkshop | Ferm


Volgeboekt! Volgende: 𝗙𝗿𝗶𝘀𝘀𝗲 𝗕𝘂𝗯𝗯𝗲𝗹𝘀 | 7 juli | 13-18u | Metaalkathedraal | Utrecht | Ferm fermentatie

 

 

Fermentatie maakt je eten en drinken nóg gezonder en bovendien smaakvoller. Kortom, een conserveringsmethode bij uitstek om te gebruiken bij een Vegan diëet.

 

In de basisworkshop leer je van Margot van @fermfermentatie wat fermentatie nou precies is en wat dit qua gezondheid en smaak voor je kan betekenen in een plantbased dieet. Je leert allerlei basistechnieken, gaat er hands-on mee aan de slag én je gaat uitgebreid proeven van verschillende fermenten. Na een inspirerende middag ga je naar huis met een heel regiment aan potten en/of flessen met  zelfgemaakte fermentaties en starters om thuis oneindig mee door te fermenteren.

Nieuwsgierig naar wat je precies gaat maken? Je gaat aan de slag met verschillende groentefermentaties, je maakt een azijn en we starten een gefermenteerde frisdrank en tot slot maken we een gefermenteerde saus/marinade.

De basics workshop duurt van 13.00 uur tot  circa 18.00 uur en kost €95. Dit is inclusief alle benodigde potten, flessen en ingrediënten, recepten en de proeverij, koffie/ thee en een gefermenteerd drankje.

 

Nieuwsgierig naar het werk van Ferm? Neem dan een kijkje op www.fermfermentatie.nl of op Instagram