TurnDay


Een dag voor actieve en ambitieuze veranderaars, kunstenaars, creatieven, kantelaars, omdenkers en friskijkers die zich inzetten voor een samenleving die verbonden, duurzaam en mooi is.

Turnleden presenteren wat ze doen, delen kennis, ideeën en committeren zich aan nieuwe samenwerkingen. En vervolgens gaan we bouwen aan een concrete stap vooruit waarmee we zelf het komende jaar Het Verschil gaan maken.

KOM als je aansluiting zoekt bij een inspirerend en concreet project.

KOM als je rondloopt met plannen die schreeuwen om uitvoering.

KOM als je wilt zien hoe artistieke en creatieve professionals hun idealen omzetten in een tastbare vorm.

Op 30 september komen we samen, spreken we onze droom uit.

En vervolgens gaan we stap voor stap bouwen aan een daadwerkelijke actie waarmee we zelf Het Verschil gaan maken.

Tickets a €65,00 / studenten €45,00 zijn online te koop.
Geef je hier op als je je droom, verhaal of idee wilt delen op 30 september.

PROGRAMMA

Het programma is in ontwikkeling. De meest actuele informatie over het programma vind je op de website van TurnClub of via het Facebook event.

  • 10.00 uur ontvangst met koffie/thee
  • 10.30 uur presentatie: De Impact van creatieve en artistieke professionals bij de Grote Vragen van deze tijd. Verbinding tussen Top-Down en Bottom-up in een praktisch en concreet model.
  • 11.00 – 11.30 uur zes ideeën van TurnLeden. Elk idee wordt kort gepresenteerd en heeft een duidelijke vraag om input en hulp. Ieder kiest één van de onderwerpen om het volgende uur aan verder te werken.
  • 11.45 – 13.00 uur workshops in zes groepen.
  • 14.00 – 14.30 uur tweede ronde met zes nieuwe ideeën. Daarnaast worden enkele onderwerpen van de ochtend opnieuw gepresenteerd.
  • 14.45 – 16.00 uur workshops in ± acht groepen
  • 16.30 – 17.00 uur charlie’s Angels Networking Game: in 30 minuten overladen we elkaar met tips, contacten en slimme adviezen.
  • 17.30 – 18.30 uur commitment Hour: hoe zet je jouw ideaal of droom om in een tastbare vorm het komend seizoen? We presenteren vijf manieren om je toewijding aan verandering en ontwikkeling te vergroten en beschermen. Hiervan kiest ieder er één om zich daadwerkelijk aan te committeren.
  • 19.00 uur diner met optreden

welkom-bij-turnclub