Transition Café


Ben jij een enthousiaste bewoner die zich graag inzet voor de ontwikkeling van Utrecht? Zie je kansen om je omgeving een tikkeltje leefbaarder, groener, gezelliger of mooier te maken? Heb je succesverhalen, ben je net een initiatief gestart of wil je je oriënteren? Dan ben jij een waardevolle gast voor dit programma!

 

Op 3 maart is broedplaats Metaal Kathedraal geopend om nieuwe verbindingen aan te gaan, elkaar te inspireren en kennis en ervaring uit te wisselen. Samen buigen we ons over de vraag hoe het is om een burgerinitiatief op te zetten en bekijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

De avond bestaat uit een interactief programma met een interessante spreker, rondetafelgesprekken en een inspirerende afsluiter. Tijdens de avond ontmoet je mede-initiatiefnemers die je verder op weg kunnen helpen. Als ervaringsdeskundigen zijn zij wellicht dezelfde obstakels tegengekomen. Door verhalen te delen, met elkaar mee te denken en elkaar van tips te voorzien, kunnen we bijdragen aan de voortgang van elkaars initiatieven. Allemaal met het doel de wereld een stukje mooier te maken!

 

Donderdagavond 3 maart

19.00 – 21.30 uur met aansluitend een borrel

 

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar transitionlab.yi@gmail.com