Transformatie door Oeroude Energieën


Alles draait om energie, alles is energie, energie is trilling, trilling is frequentie en frequentie is bewustzijn. Bewustzijn is wat we werkelijk zijn. Ga je mee op reis in de wondere wereld van je eigen kunnen en de wereld om ons heen? 

Ontdek samen met Ard Pisa waarom er over de hele wereld oeroude (Ancient) mysterieuze bouwwerken te vinden zijn. Dat (oeroude) energieën iets met een mens doen en dat er een energetisch patroon te ontdekken is omdat de mens voor 99,9999% uit energie bestaat. Ard neemt je in een korte tijd mee naar wondere werelden die we ons naar hartenlust eigen kunnen maken. 

Meer informatie:  www.inspiration4you.nl

Wist je dat over de hele wereld zeer oude bouwwerken staan genaamd megalithische bouwwerken, zoals piramides,  tempels, stenen cirkels, dolmen, hunebedden, menhirs en andere mysterieuze bouwwerken?  Een aantal jaren geleden kwam onderzoeker Ard Pisa achter het feit dat er nog nooit een mummie gevonden is een Egyptische piramide en dat piramides over de hele wereld zijn te vinden. Hij was totaal onderste boven van deze feiten.

Jij hebt toch ook, net zoals iedereen, geleerd dat piramides oude graftombes zijn van de Farao’s? Niets is minder waar. Vreemd dat kinderen vandaag de dag dit nog steeds leren op school. Ard’s wereld ging helemaal op z’n kop toen hij in 2017 voor het eerst de Bosnische piramides bezocht. Wat hij daar zag, heeft ervaren, maar vooral heeft gevoeld, is werkelijk mind blowing. Maar na zijn bezoek aan Ancient Sardinië (Het Italiaanse eiland) waarbij Ard een zeer intense energetische ervaring onderging, wist hij dat hij zijn ervaring en kennis mocht delen om mensen te informeren over het feit dat oeroude energieën je o.a. als mens kunnen transformeren. 

Tijdens de informatiebijeenkomst zie je de meest indrukwekkende beelden van Ancient bouwwerken en worden Ard’s persoonlijke verhalen uitgebreid gedeeld.

Ard legt uit dat alles met energie te maken heeft, dat er een (energetisch) patroon te ontdekken is en dat de piramides niet voor de doden zijn gebouwd maar voor de levenden! Hij neemt je mee op reis over de hele wereld om een patroon te kunnen ontdekken. Ook legt Ard je in de bijeenkomst uit over  de energetische componenten van het leven, waarom de energie op aarde  aan het veranderen is, hoe energie op bijzondere plekken worden opgebouwd, wat dit voor de mens betekent en wat we kunnen doen om onze eigen energie hoog te houden.

De bijeenkomst is ook ter inspiratie om de oude mysteries zelf te bezoeken om de aanwezigheid van hoge en oeroude energieën op die plekken zelf te kunnen ervaren.

Leer meer van Ard kennen tijdens deze bijeenkomst en ga eens met hem mee tijdens een rondleiding in het magische Drenthe. Daar staan de oeroude Hunebedden staan en kan je op enkele plekken nog steeds een bijzondere energie ervaren.

Meer informatie:  www.inspiration4you.nl