Dagworkshop: Herstel van ons Heldere Zicht (train-de-trainer)


Krachtige intuïtie, stromende creativiteit, een super geheugen, sterke denkkracht en een groot oplossingsvermogen, emotionele balans, stevig zelfvertrouwen en een empatische en telepathische connectie met de ander en de wereld om ons heen. Dit is wat we allemaal tot onze beschikking hebben wanneer we onze hersenen weer terug in balans brengen door te ont-spannen in vertrouwen en de magie van het kind in onsZelf terug te vinden. Bovendien gaan we dan weer Helder Zien, letterlijk!

Want wist je dat je de wereld om je heen kunt ZIEN terwijl je ogen totaal verduisterd zijn met een masker dat al het inkomende licht blokkeert? Met dit ‘heldere zicht’ of ‘directe waarneming’ kunnen we alles doen wat we ook zonder blinddoek kunnen: boeken lezen, puzzels maken, door een ruimte lopen zonder obstakels te raken etc.

Ons ‘vergeten’ vermogen om te kunnen zien zonder onze ogen te gebruiken dragen we allemaal, jong en oud, in ons. Het is de natuurlijke expressie van ons (non lokale) bewustzijn wanneer ons denken, voelen en handelen (weer) in harmonie komen. Het activeren van ons heldere zicht en daarmee het terugbrengen van balans in onze hersenen maakt dat we onze volle potentie kunnen gaan ervaren en heelheid op alle lagen van ons zijn terugbrengen. Zowel fysiek, mentaal als spiritueel. In onszelf en in de wereld om ons heen.

Mijn naam is Iris Huizing en binnen de Leergemeenschap Metaal Kathedraal begeleid ik kinderen bij het herontdekken en ervaren van hun heldere zicht. In 2018 ben ik opgeleid door Nicola Farmer en sinds januari 2019 ben ik een gecertificeerde trainer binnen het ICU Awareness Programma binnen Nicola’s ICU Academy (www.icuacademy.co.uk).

Om een idee te krijgen vind je hier voorbeelden van een aantal kinderen die ik heb mogen begeleiden: https://www.youtube.com/channel/UCpInCNxsLpBuaCz4HyHKNwA/videos

TRAIN-DE-TRAINER DAGWORKSHOP

Sinds 2021 ben ik mijn ervaringen en inzichten in de begeleidersrol via workshopdagen gaan delen om anderen te inspireren ook in deze magische rol te stappen.

Tijdens de trainingsdag deel ik over wat belangrijk is bij de begeleiding van kinderen (van alle leeftijden 😉 bij het hervinden van hun intuïtie en heldere zicht en bied ik een praktische methode gebaseerd op de informatie en inzichten die ik heb opgedaan via verschillende leerscholen (ICU Academy (Engeland), Sehen Ohne Augen/Infovision (Duitsland), Superhero training, Matthew Chang (Maleisië), mijn eigen ervaringen in het begeleiden van kinderen en het wetenschappelijke onderzoek dat ik samen met Dan Winter en Patrick Botte onderneem. Ook duiken we in de directe ervaring en oefenen we spelenderwijs met elkaar.

Aan het eind van de dag ben je toegerust om met je persoonlijke reis als begeleider te starten en samen met de kinderen op avontuur te gaan. 

VOOR WIE

De workshop is bedoeld voor ouders, leerkrachten, therapeuten, coaches, onderzoekers, eigenlijk voor iedereen die wil bijdragen aan het herstel van ons bewustzijn op aarde.

TIJD

10.00 – 17.00 uur

WAAR

Metaal Kathedraal, Rijksstraatweg 20, Utrecht

KOSTENBIJDRAGE

De kostenbijdrage bestaat uit ZES ZILVEREN MUNTEN (one troy ounces) à ca. 26 euro p.s. OF een kostenbijdrage van 150 euro. Inbegrepen is thee en koffie, lunch, een verduisterend masker en daglichtmaatschap Metaal Kathedraal à 11 euro.

Met je donatie draag je bij aan de groei en bloei van de leergemeenschap.

NB – Zilveren munten zijn bijvoorbeeld hier te koop: https://www.hollandgold.nl/zilver-kopen/zilveren-munten-kopen.html

AANMELDEN

Deelname is op basis van inschrijving (we hebben beperkt plaats). Heb je interesse? Stuur een mailtje naar alchemist@metaalkathedraal.nl