Tourlou ♫


Zondag 3 juni is er het weer tijd voor de maandelijkse Bio Markt Leidsche Rijn. Ook nu hebben we weer een heerlijke muzikale invulling!

Tourlou brengt volksliederen en deuntjes uit verschillende delen van Europa tot leven. Met twee violen, een cello en zang spelen en zingen ze melancholische klaagzangen en volksdansmelodieën. Net als hun repertoire zijn de drie Tourlou-muzikanten afkomstig uit verschillende plaatsen: Spanje, IJsland en Nederland. De groep is gevestigd in Nederland en is een muzikale mix van David Alameda Márquez (viool, altviool d’amore, stem), Anna Vala Ólafsdóttir (cello, stem), Mayumi Malotaux (viool, stem, mandoline).

Speeltijden

  • 11.15 – 11.45
  • 12.00 – 12.30
  • 12.45 – 13.15

Kijk voor meer informatie op hun website of Facebookpagina.


Tourlou speelt Rondo Hatton bij Antoniuskerk in Utrecht

Aangepaste bereikbaarheid ivm hardloopevenement

Zondag 3 juni vindt tegenover Metaal Kathedraal een hardloopevenement plaats. Hiervan kun je tussen 13-15 uur enige hinder ondervinden. We zijn gewoon bereikbaar, maar het kan zijn dat je hier je route iets op moet aanpassen. Kom je tussen 13-15 uur met de auto naar Metaal Kathedraal, dan is het handiger om te rijden via industrieterrein Strijkviertel (ligt aan de achterzijde van Metaal Kathedraal). Het OV rijdt volgens dezelfde route als normaal.