(VL)(Z)OEKEN IN DE KERK : Dé theatrale actualiteitenmis met zangkoor


Kom zondag de 27ste september als de donder je bed uit, neem je zusje en je opa mee en laat je inspireren en opladen tijdens dé theatrale ochtendmis voor iedereen!

Eens per maand nodigt de Metaal Kathedraal je uit voor een unieke en zinnenprikkelende dienst vol actualiteit, satire en muziek. Jonge getalenteerde makers met een flinke dosis energie en een gierende lach, stomen je klaar voor een nieuwe maand met een schone lei. De eerste editie staat in het teken van de Week tegen Eenzaamheid. Arie Ouwerkerk, directeur van Coalitie Erbij, treedt op als gastspreker.

Zondag 27 september
11:00-12:00 (inloop vanaf 10:30)
Toegang: €5,00 (graag gepast betalen)condensed_color

Wat is de zin van het leven? Wat kies je -geconfronteerd met duizend mogelijkheden- als broodbeleg? Wat heeft het allemaal voor nut? Wie heeft de wijsheid in pacht? Neem je een paraplu mee of laat je hem thuis? Wie vertelt je wat je moet doen?

Eén ding is zeker, dat wij het even niet meer weten. Maar daar laten we het niet bij zitten! BOMMEN EN GRANATEN, DROMMELS DROMMELS DROMMELS, KRIJG DE VINKENTERING. Al vloekend en zoekend gaan we op zoek naar zingeving en reflectie. Naar antwoorden op grote en kleine levensvragen.

Facebook: https://www.facebook.com/VloekenZoeken-in-de-Kerk-905676612813590/timeline/