Voorstelling: ‘De Tabernakelaars’ door Collectief Wolfshond


Om 19.30 uur & 21.00 uur. Een absurde voorstelling over een jongen met een superstoornis en zijn zelf aangemeten krachten. Te allen tijde wordt deze jongen door een team van Tabernakelaars bijgestaan, een groep specialisten die hem helpen het beste uit zichzelf te halen. Om dit te realiseren opereren de Tabernakelaars op de grens tussen zijn leugens en waarheden. Hoe ga je te werk wanneer iemand met een knip van zijn vingers overal toe in staat denkt te zijn? Een verhaal over grootheidswaanzin, een kathedraal en vier vakmensen in blauwe pakken met hun kruimeldief.

Daan Mulder studeert volgend jaar af aan de opleiding Beeldende Kunst aan de kunstacademie AKV St. Joost in ’s Hertogenbosch. Barend van Daal studeert volgend jaar af aan de acteursopleiding van Utrecht en loopt aankomend seizoen stage bij Het Filiaal Theatermakers.

i.s.m. HKU (Theater & Conservatorium), AKV St. Joost en Metaal Kathedraal

Spel, Beeld en Muziek: Barend van Daal, Daan Mulder, Kelvin Klaassen, Jonas Kroese en Annabel Schouten.

Tickets & tijden

De ticketverkoop voor ‘De Tabernakelaars’ verloopt via Collectief Wolfshond. Je kunt tickets bestellen door te mailen naar collectiefwolfshond@gmail.com. Prijs per ticket is €4,00. Er is een voorstelling om 19.30 uur en een voorstelling om 21.00 uur.

Klik hier om tickets per mail te bestellen (opent in mailprogramma).
 

 

‘T is Mis op Zondag

Deze activiteit is onderdeel van ‘T is Mis op Zondag! Elke 1e zondag van de maand staan de aloude kerkdeuren als vanouds wagenwijd open en ben je van harte welkom! Op deze zondagen is er telkens een afwisselend programma met muziek, film, lezingen, muziek, etc. Stadsherberg Boelens in Metaal Kathedraal is elke eerste zondag van de maand geopend van 09.30 – 17.00 uur voor een lekkere kop koffie, lunch en taart. Het programma van ‘T is Mis op Zondag bekijk je op https://www.metaalkathedraal.nl/programma

Het programma van Metaal Kathedraal wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Utrecht en Stichting DOEN.