Helen als deel van het geheel


Kaartjes: 11 euro

T’isMis op Zondag

Dit is de 1ste publieke bijeenkomst na een lange serie van ontmoetingen vanuit het domein ZijnZorg.
In deze bijeenkomsten hebben we samen een model ontwikkeld dat we actief gaan pionieren vanuit Metaal Kathedraal. Een werkwijze waarbij het interactief verbonden netwerk autonoom en actief samenwerkt als een heelcentrum om het creërend en zelfherstellend integraal te activeren vanuit natuurlijke geneeskunde in de breedste zin van het woord en een netwerk dat nauw samenwerkt met alle domeinen in Metaal Kathedraal.

Een interactief verbonden netwerk waar we als levenskunstenaars diensten aanbieden voor de medemens om heel te worden. Een plek waar we de positie van de natuurlijke heelkunde in ons land bestendigen en de kracht van het zelfherstellend vermogen breder mogen verspreiden.
Helen als deel van het geheel is een dynamische bijeenkomst om elkaar beter te leren kennen én het zelfherstellend vermogen dieper te verankeren binnen ieders eigen werkpraktijk.

We ervaren korte interactieve belevingen vanuit verschillende werkvelden tijdens “zeepkist” momenten. We luisteren naar wie wie is en vanuit welk werkveld men werkt en wat dit werkveld behelst.  Daarna is er tijd om elkaar later aan te spreken en de tijd te nemen om te verdiepen.

Peter Toonen geeft een interactieve lezing over het zelfherstellend vermogen en hoe we dit actief kunnen toepassen binnen het netwerk ZijnZorg.  Peter heeft samen met Rob van Rooij een werkwijze ontwikkeld om netwerken te versterken en het zelfherstellend vermogen dieper te kunnen laten verankeren in ieders zijn of haar werkpraktijk. Zij willen deze werkwijze graag pionieren en vandaag kan je hierover meer leren en je hiervoor aanmelden!

Daarnaast zijn is er een mogelijkheid om je in te schrijven voor een dag of dagdeel in het atelier in het heelcentrum, of je te melden als je full time je praktijk hier wenst te vestigen. We zoeken met elkaar naar een goede balans van aanbod zodat het hele netwerk vanuit het Heelcentrum hierdoor kan groeien en bloeien.

Deze bijeenkomst binnen het ZijnZorg domein van Metaal Kathedraal vindt plaats tijdens T’isMis op Zondag, een programma dat al jaren draait en nu op de zondagen ingevuld gaat worden vanuit de kracht van het creërend vermogen en zelfherstellend vermogen.

Tot T’Is Mis op Zondag!
Lang leve het leven!

Zondag 22 mei
11.00 – 13.00
11 euro cash (stuur een email naar hallo@metaalkathedraal.nl)
of bestel online via ticket.