Synth Niklas ♫


Deze elektronische band wil dat je perspectief op klank, vorm en verwachting op losse schroeven komt te staan. Samen met de visuals nemen ze je mee in een abstracte trip, waarin beeld en geluid je naar een andere dimensie brengen.

Experiment

Synth Niklas - audiovisueel experiment staande foto
Synth Niklas is een audio-visueel experiment begonnen waarin ze verschillende facetten van hun al gespeelde show willen vernieuwen. Voor het experiment op 6 mei gaat de groep o.a werken met koptelefoons om te onderzoeken hoe dat verschil maakt op de beleving van hun publiek. Synth Niklas is een elektronisch ensemble dat zoekt naar abstracte spanningsbogen in de muziek. De handgetekende visuals zorgen voor een esthetische schoonheid die mensen meeneemt in deze abstracte trance. Deze net afgestudeerde HKU’ers hopen hiermee een groot publiek aan te spreken.

“Met een open blik er in gaan zorgt voor een prachtige belevenis”

Bijzijn is meemaken!
Synth Niklas vraagt een vrijwillige bijdrage in € – vooraf reserveren is niet nodig.

Mekka op Zondag

Deze activiteit is onderdeel van Mekka op Zondag!
Elke 1e en 3e zondag van de maand is Mekka op Zondag en staan de aloude kerkdeuren als vanouds wagenwijd open en ben je van harte welkom! Op deze zondagen is er telkens een afwisselend programma voor jong & oud met muziek, film, lezingen, workshops, etc. Het programma van Mekka op Zondag bekijk je hier.