SOUND MEDICINE- a healing concert


SOUND MEDICINE – a healing concert
Voor het eerst gaan de sjamanistische kosmische klanken van Sandra de Vos gecombineerd worden met de hartverwarmende sound healing en verstillende songs van Tijn en Binkie Touber. Dít is de tijd voor heling, afstemming en zuivering. En dít is de tijd om te ervaren wat jouw persoonlijke bijdrage kan zijn voor jezelf en voor je omgeving. Je stapt in een wereld van zachte kracht, diepe verbinding en heerlijke ontspanning. Tijn, Binkie en Sandra bundelen hun energie om samen met jou naar binnen te keren. Ga je met hen mee op reis? Je wordt ontvangen met open armen en een liefdevolle glimlach.
Helende klanken
Dit magisch helende klankconcert is vervuld met kosmische downloads en activaties en biedt je bovendien een aardende bedding. Alles afgestemd op jou en iedereen die aanwezig is. De ervaring is elke keer anders en precies wat er in het moment nodig is.
Sound Medicine
Je kunt de helende klanken zien als frequenties, hoge vibraties, die een bijdrage leveren aan jouw innerlijke balans. Deze frequenties trillen door je lichaam en raken dat wat geraakt mag worden. Door middel van keel klanken en lichttalen in combinatie met de klanken van sjamanistische instrumenten, gongs, singing bowls, de handpan en soundscapes op gitaar en piano kom je in andere dimensies en creëren we samen een vortex van licht. Je kunt het zien als een klank massage die jouw wezen van binnenuit uitlijnt en activeert.
Relaxxxx
Jij hoeft hier niets voor te doen, alleen maar aanwezig te zijn in het moment. Kom relaxed liggen (graag zelf je matje meenemen) of zitten (er zijn stoelen aanwezig) en maak het jezelf comfortabel met een matje, deken, kussen en/of andere dingen die jou helpen om gedurende anderhalf uur een ontspannen reis te maken in overgave.
Zondag 26 juni 2022 | 14.00 – 15.30 uur (13.30 uur zaal open)
Prijs: € 40,-.
Ps: De zaal Het Hemelrijck is alleen bereikbaar met een lange trap.